Redactia.ro
Home » Monden » Ți-o mai amintești pe Mariana Moculescu? Cum arată astăzi fosta soție a lui Horia Moculescu

Ți-o mai amintești pe Mariana Moculescu? Cum arată astăzi fosta soție a lui Horia Moculescu

GALERIE FOTO (7) Ți-o mai amintești pe Mariana Moculescu? Cum arată astăzi fosta soție a lui Horia Moculescu

Mariana Moculescu a plecat din România în urmă cu doi ani și nimeni nu mai știa nimic de ea. Astăzi, Mariana Moculescu, locuiește în Italia, alături de viitorul soț.

Mariana Moculescu susține sus și tare că vrea să se mărite cu italianul care i-a furat inima. Asta în ciuda faptului că bărbatul a fost violent în mai multe rânduri. Ba chiar mai mult, ea a mărturisit că a și bătut-o. Nu l-a reclamat la poliție și i-a găsit diverse pretexte pentru atitudinea lui.

Bărbatul de care e îndrăgostită Mariana Moculescu trece printr-un divorț

”El acum un an i-a spus Nidiei că vrea să se căsătorească cu mine, însă aşteaptă să se termine procesul cu soţia lui. Ar vrea să facă o nuntă frumoasă, are şi potenţial financiar, are o casă cu piscină şi ar vrea să o facă acolo”, a povestit Mariana Moculescu.

Mariana Moculescu este fosta soție a cunoscutului compozitor Horia Moculescu. Femeia a devenit cunoscută mai ales datorită scandalurilor ce implicau diverși bărbați. Nu de puține ori a ajuns la televizor pentru a-și striga supărările. În urmă cu șase ani, ea a părăsit România și s-a mutat în Italia. Pentru o scurtă perioadă de timp, a revenit în țară în 2018. Atunci, s-a împăcat cu Cristi Marin, unul dintre bărbații cu care ajunsese, de la amor, la cuțite.

După ce s-a despărțit iar de Cristi Marin, Moculescu a revenit în brațele italianului. Astăzi, susține chiar că a făcut nuntă cu el! Cu toate astea, e decisă să nu renunțe la numele Moculescu.

Italianul Massimiliano a fost întotdeauna presărată cu certuri și împăcări. Cu toate acestea, Mariana Moculescu s-a măritat recent cu acesta, iar anunțul a fost făcut chiar de ea pe pagina de Facebook. Nici fostul ei iubit, Cristi Marin, nu a rămas indiferent și a publicat un mesaj dur pentru aceasta.

“Acesta este actul de vânzare-cumpărare, pardon, de căsătorie dintre Moculeasca şi italian. Acum ea este proprietatea acestuia. O păcăleşte ca să nu mai poată părăsi căminul conjugal şi vin carabinierii după ea. P.S: Puşcărie uşoară la domiciliu!”, a scris Cristi Marin pe reţelele de socializare.

Mariana Moculescu a fost denunțată la Poliție de actualul ei soț

Fosta soție a lui Horia Moculescu a susținut că nu știa nimic. A avut o relație aparent normală cu bărbatul care a dat-o în urmărire. Dar lucrurile nu erau deloc așa: declarațiile de dragoste s-au transformat în declarații la poliție. Internauții au încurajat-o și i-au dorit să fie puternică pentru a putea trece cât mai repede peste acest eveniment. Bruneta povestea șocată că italianul locuia cu ea în aceeași casă și se comporta normal.

„Am fost denunțată de Lorenzini Massimiliano din iunie 2018. Am fost căutata de Carabinierii din Montemurlo acum 2 saptamani și mi-au adus la cunoștință că voi fi anchetată penal pentru că am o Procură de la Republica Italiana. În tot acest timp, am locuit în casa acestuia, facandu-mi rezidența la adresa sa, am petrecut Revelionul și Paștele cu sora și cumnatul său și, de fapt, eu eram denunțată”, spunea Mariana Moculescu, în urmă cu câteva săptămâni.

„Practic, pentru a se apară de denunțul făcut de mine pentru acte persecutorii, m-a denunțat pe mine. Avocatul meu din oficiu va intra în Tribunalul din Prato și va citi dosarul pentru a ști motivele incriminării. În concluzie, am avut o relație de 4 ani cu o persoana care s-a comportat persecutoriu și mi-a ascuns 1 an de zile faptul că m-a denunțat penal”, a mai spus Mariana.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată astăzi Mariana Moculescu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: