Redactia.ro
Home » Știri » Italianul acuzat că a operat ilegal, anunță că își deschide o clinică medicală

Italianul acuzat că a operat ilegal, anunță că își deschide o clinică medicală

Italianul acuzat că a operat ilegal, anunță că își deschide o clinică medicală

Italianul acuzat că a operat ilegal. Matteo Politi, medicul care a fost acuzat că a operat fără drept, a făcut un anunț pe pagina de Instagram unde anunța că își deschide o clinică medicală numită „Politi Med Center”.

Italianul acuzat că a operat ilegal, anunță că își deschide o clinică medicală

Medicul italian, acuzat că a operat fără drept a anunțat că își va deschide o clinică medicală intitulată „Politi Med Center” cu cei mai buni medici din Europa. Acesta a transmis că le va trimite tuturor prietenilor de pe. Facebook și. Instagram, o invitație la gala din inaugurare.

„Clinica din .POLITI. MED. CENTER va fi deschis înainte de mult timp cu cei mai buni medici din Europa, în curând când voi termina, voi trimite tuturor prietenilor Facebook şi Instagram o invitaţie la gala din inauguratie cu un cadou de bun venit”, a scris Matteo. Politi pe pagina sa de. Instagram.

Matteo Politi a fost în arest preventiv

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 îl acuză pe bărbat de înșelăciune în formă continuă și simplă și de exercitarea fără drept de a profesa. Matteo Politi este acuzat că a înșelat două persoane, spunându-le că este proprietarul unei clinici private, de asemenea, acesta suținea că le poate închiria un spațiu în cadrul unității. Politi i-a păgubit pe cei doi de o sumă de bani achitată drept garanție pentru închirierea spațiului. În luna februarie, Matteo Politi, bărbatul acuzat că a operat în mai multe clinici private, deși a terminat doar opt clase, a fost prins de politie. Acuzatul a fost prins de polițiștii de frontieră de la Curtici, județul Arad, în timp ce încerca să fugă din țară.

Citeste si:Scene de GROAZĂ în centrul Bucureştiului: un om a murit, altul rănit, într-o reglare de conturi

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: