Redactia.ro
Home » Știri » Adriana Fieraru, eleva de 11 ani, din Gura Șuții, condusă pe ultimul drum

Adriana Fieraru, eleva de 11 ani, din Gura Șuții, condusă pe ultimul drum

Adriana Fieraru, eleva de 11 ani, din Gura Șuții, condusă pe ultimul drum

Durere de nedescris în localitatea Gura Șuții, acolo unde Adriana Mihaela Fieraru este condusă pe ultimul drum. Micuța fost făsită moartă pe un câmp, fiind victima unui posibil pedofil olandez.

Adriana Fieraru, eleva de 11 ani, din Gura Șuții, condusă pe ultimul drum

Adriana Mihaela Fieraru este astăzi condusă pe ultimul drum, de către familie, colegi și vecini. Fetița de 11 ani a fost găsită moartă pe un câmp în apropiere de localitatea Gura Șuții.

Din păcate, polițiștii din România nu au fost anunțați de venirea unui posibil pedofil olandez pe teritoriul românesc, motiv pentru care el s-a plimbat liniștit prin mai multe județe din țară. În urma cercetării, anchetatorii au descoperit că în ziua în care Adriana a dispărut, un cetățean de origine olandeză s-a plimbat cu mașină prin localitatea Gura Șuții. Într-o imagine de pe camerele de supravegehre se poate observa trupul Adrianei pe bancheta din dreapta din mașina olandezului. Deși polițiștii au reușit să îl contacteze sâmbătă, acesta era deja ajuns în Olanda. Duminică, trupul neînsuflețit al Adrianei a fost găsit într-un lan de porumb, moartea fiind survenită din cauza ștrangulării.

Astăzi, tot satul ia parte la înmormântarea fetiței și la durerea nemărginită a celor doi părinți care se întreabă de ce a trebuit să treacă copilul lor prin așa ceva. Mama fetiței este distrusă de durere, pentru că nu își poate vedea fiica, micuța fiind acoperită, pentru că este desfigurată.

Olandezul suspectat de moartea fetiței, s-a sinucis

Bărbatul în vârstă de 47 de ani, se afla în Olanda în momentul când și-a pierdut viața. Acesta a intrat intenționat cu mașina într-un TIR care circula regulamentar. Suspectul olandez a murit pe loc. Se pare că acesta era urmărit de câțiva polițiști, motiv pentru care cetățeanul olandez a recurs la acest gest.

Potrivit unor surse, mai mulți colegi de-ai Adrianei nu au mers la școală de teamă să nu pățească și ei la fel. Elevii au primit consiliere din pareta psihologilor trimiși de Inspectoratul Școlar, de asemenea, pentru a nu se mai produce o asemenea tragedie, a fost introdus transport școalar.

Citeste si:Tatăl fetiței din Iași care a căzut victimă olandezului, oferă detalii cutremurătoare despre Johannes Visscher

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: