Redactia.ro
Home » TV » Adriana Iliescu traversează o perioadă dificilă! Ce veste a primit cea mai în vârstă mamă din România

Adriana Iliescu traversează o perioadă dificilă! Ce veste a primit cea mai în vârstă mamă din România

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, traversează clipe dificile la vârsta de 82 de ani. După ce a arătat că este o femeie puternică și a adus pe lume un copil la o vârstă înaintată, femeia terce prin clipe din ce în ce mai grele. 

 

Ce veste a primit cea mai în vârstă mamă din România

Adriana Iliescu trece printr-o perioadă extrem de dificilă, după ce a pierdut procesul pentru o moștenire care este situată în comuna Bălcești, din județul Vâlcea. Deși femeia a visat ca proprietatea să ajungă pe numele fiicei sale, acest lucru nu s-a întâmplat.

Pierderea procesului în fața rudelor sale a fost una devastatoare pentru celebra profesoară. Femea în vârstă de 82 de ani nu s-a lăsat învinsă și a decis să meargă la judecătorie unde a formulat o contestație la executarea silită pentru 1.500 de lei. La această sumă se adaugă și costurile acestei acțiuni. Mai mult, în urmă cu două luni, Adriana Iliescu s-a prezentat la Tribunalul Vâlcea, unde a decis să mai deschidă trei acțiuni împotriva rudelor sale, prin care aceasta cerea ca executarea să fie amânată de urgență, până când contestația va fi analizată de judecători, a relatat wowbiz.ro.

 

Adriana Iliescu, despre cum luptă împotriva virusului SARS-COV-2

Fosta profesoară Adriana Iliescu a vorbit și despre cum s-a protejat în această perioadă și cum a avut grijă de sănătatea ei pentru a face față virusului SARS-COV-2. Femeia a declarat că respectă toate recomandările făcute de autorități și respectă cu strictețe măsurile.

“Mergem cu masca pe față, o punem atât pe gură, cât și pe nas, pentru că am înțeles că așa este problema cu acest coronavirus, că pe nas intră virușii. Și să ne rugăm lui Dumnezeu, ce să facem, alte variante nu avem, decât să ne rugăm să așteptăm să treacă, iar când o veni vaccinul, o să vedem cum facem și cu vaccinul de coronavirus. În rest, suntem foarte ocupate cu atâtea și atâtea lucrușoare, v-am spus, cu școala online pe care Eliza o parcurge cu brio”, a mai spus fosta profesoară universitară Adriana Iliescu pentru fanatik.ro. 

Adriana Iliescu a mai povestit în cadrul interviului acordat pentru sursa citată cum se descurcă fiica sa cu orele online și cum o ajută.

“(…). Eliza învață cu plăcere pe sistemul ăsta de învățământ nou online, i se potrivește ca o mânușă. Și să vă mai spun ceva, anul trecut a luat premiul I în clasă, n-am știut acest lucru, dar așa s-a întâmplat, iar acum învață cu plăcere, este unul dintre puținii copii. Hai să nu zic chiar printre singurii, care printre cei care se pregătesc pentru școală, învață singură pentru fiecare materie. Și este foarte greu să te pregătești acasă ca și copil singur. Ne ajută Dumnezeu, ne și protejăm în rest”, a mai declarat Adriana Iliescu, pentru sursa citată.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: