Redactia.ro
Home » TV » Adriana Trandafir, de urgență la spital! Actrița a trecut prin momente cumplite: ”A fost foarte greu…”

Adriana Trandafir, de urgență la spital! Actrița a trecut prin momente cumplite: ”A fost foarte greu…”

GALERIE FOTO (3)

Actrița Adriana Trandafir a ajuns de urgență la spital după ce a suferit o accidentare în timpul filmărilor. Actrița a trecut prin momente cumplite. 

 

Adriana Trandafir, de urgență la spital!

Actrița Adriana Trandafir și partenerul său de echipă, Romică Țociu, au suferit o accidentare în timpul filmărilor pentru emisiunea în care cei doi sunt concurenți. Actrița a suferit o accidentare puternică, fiind dusă de urgență la spital.

Adriana Trandafir și Romică Țociu formează o echipă în cadrul emisiunii ,,Te cunosc de undeva”. Cei doi artiști nu sunt la primul debut împreună, ci au mai concurat și într-un sezon trecut al show-ului, iar popularitatea de care s-au bucurat i-au făcut să mai apară și de această dată în aceeași formulă. Mai mult, în ediția trecută, cei doi protagoniști au avut parte de o situație mai mult decât neplăcută, atunci când au suferit un accident cumplit.

 

Adriana Trandafir a fost transportată de urgență la spital cu dureri cumplite. Accidentarea s-a produs în timpul show-ului, când cei doi au căzut de pe scenă în momentul spectacolului. Căzătura a afectat-o destul de mult pe artistă, care imediat a resimțit dureri puternice la genunchi. În ciuda durerilor pe care le-a avut, artista s-a ridicat și a continuat numărul cu profesionalism.

Însă, după spectacol, aceasta a acuzat grave dureri la genunchi, iar astfel a fost dusă de urgență la spital pentru un RMN. Cu toate acestea, verdictul medicilor a fost unul pozitiv, iar Adriana Trandafir nu a pățit nimic grav la picior. Mai mult, artista poate să își reia activitatea artistică fără dificultate.

”A fost foarte greu. Am lucrat foarte mult. Un moment debutat cu căderea noastră pe scări. Cineva m-a întrebat dacă am căzut pe bune. I-am zis că atât de pe bune încât mi-am făcut RMN-ul la genunchi că și acum mă doare. Încercăm să-i facem pe telespectatori să înțeleagă că această emisiune nu e despre cântat, nici despre dansat, ci despre transformare”, a continuat marea artistă”,  a declarat Adriana Trandafir în cadrul unui interviu pentru un post de televiziune.

 

Adriana Trandafir și Romică Țociu, în echipă la ,,Te cunosc de undeva”

Adriana Trandafir și Romică Țociu sunt doi dintre cei mai amuzanți și carismatici actori din România. Cei doi au devenit rapid îndrăgiți de public în această formulă și extrem de apreciați.

”A fost una dintre cele mai bune alegeri ale producătorilor de a ne uni, de a face un cuplu și de a ne păstra, pentru că în general ce e bun se strică în România. Romică e cel mai bun partener de meserie pe care l-am avut vreodată. Faptul că ne știm, ne-a ajutat să ne cuplăm foarte repede, pentru că am mai jucat într-un spectacol împreună și vârsta și experiența…”, a declarat actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: