Redactia.ro
Home » Monden » Adriana Trandafir a făcut mărturisiri cu lacrimi în ochi! ”Am aflat că am fost înfiată de sora mamei mele”

Adriana Trandafir a făcut mărturisiri cu lacrimi în ochi! ”Am aflat că am fost înfiată de sora mamei mele”

Adriana Trandafiri a făcut mărturisiri cu lacrimi în ochi! ”Am aflat că am fost înfiată de sora mamei mele”

Adriana Trandafir a făcut o mărturisire cutremurătoare într-un interviu pentru un post de televiziune! Actrița a fost înfiată de sora mamei sale și a aflat foarte târziu acest lucru. 

Adriana Trandafiri a făcut mărturisiri cu lacrimi în ochi

Adriana Trandafir nu are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Aceasta este mereu plină de voie bună și are un zâmbet molipsitor. Însă, chiar și așa, se pare că nu a fost uitată de greutăți și probleme.

Într-un interviu oferit pentru postul de televiziune Antena 3, Adriana Trandafir a făcut mărturisiri cutremurătoare despre viața ei. Actrița a povestit cum a aflat cei mai șocant lucru din viața ei, după, așa cum spune și ea, ”o viață de om”.

Adriana Trandafir a mărturisit cu ochii în lacrimi că a fost infiată de sora mamei sale și a aflat acest lucru foarte târziu, în jurul vârstei de 50 de ani.

”După foarte multă vreme am aflat că nu era mama mea biologică și că eram înfiată. Pentru mine a fost un mare șoc, pentru că nu mi-am imaginat lucrul ăsta. Să afli, după o viață de om, că mai ai trei frați. Și am avut senzația, la început, că am fost mințită. Poate că și nespunerea adevărului este, într-un fel, o minciună.

Mi-o amintesc pe mama biologică, pentru că am cunoscut-o. Știam că mă iubește, dar nu știam de ce mă iubește atât de mult, dintre toate femeile alea. Acum mă gândesc cu drag la amândouă. Poate că am fost fericită că le-am avut pe amândouă. 

Povestea este că am fost născută de mama mea naturală și sora ei m-a înfiat. Dar eu n-am știut lucrul ăsta. Și verișorii mei – doi – erau, de fapt, frații mei…M-a sunat și mi-a spus ‘Sunt Mișu, fratele tău de la Maramureș!’ Când m-a sunat fratele meu aveam vreo 50 de ani, mă pregăteam să ies în oraș. ‘Familia Trandafir? Adriana? Surioară, sunt fratele tău. Mișu, de la Maramureș!’

Mi s-a spus că reacția mea a fost aceea că am încasat informația, m-am așezat pe scară și i-am spus: ‘Povesteșe-mi!’ Și mi-a povestit. El fiind mai mare decât mine, știa povestea… L-am întâlnit la moartea mamei, pentru că, înainte de a muri, mama biologică a spus adevărul. Din 80-90 de oameni adunați în curte, în noaptea de priveghi, am știut imediat că el e fratele meu”, a mărturisit Adriana Trandafir.

Adriana Trandafir a fost în moarte clinică la 33 de ani

Adriana Trandafir a fost în moarte clinică la 33 de ani! Actrița a mărturisit că deși se afla în moarte clinică, aceasta a putut să vadă și să audă tot ce se afla în jurul ei. Aceasta a dezvăluit că i-a auzit vocea lui Dumnezeu și că acum nu îi mai este frică de plecarea de pe pământ.

”În primul rând, m-a făcut să înțeleg că i se poate întâmpla oricui și oricând. Mie nu-mi mai e frică de moarte. Trecerea de aici dincolo și cât am stat acolo Sus pentru mine a fost poate cea mai armonioasă perioadă. Revenirea a fost dureroasă. Nu mi-a plăcut că am revenit, pentru că am ieșit din lumea aia bună. Eram pe o aripă de fluture și m-a făcut să nu-mi fie frică de moarte și să nu o aștept ca pe ceva îngrozitor și să înțeleg că întoarcerea a fost cu un scop. Poate copiii mei nu m-au lăsat. Îmi amintesc că am trecut frumosul tunel până Sus și am auzit vocea caldă a lui Dumnezeu. Pluteam deasupra mea și auzeam și vedeam tot. Dincolo a fost foarte bine”, a declarat Adriana Trandafir.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: