Redactia.ro
Home » Monden » Adriana Trandafir a fost în moarte clinică la 33 de ani! ”M-a făcut să nu-mi fie frică de moarte”

Adriana Trandafir a fost în moarte clinică la 33 de ani! ”M-a făcut să nu-mi fie frică de moarte”

Adriana Trandafir a fost în moarte clinică la 33 de ani

Adriana Trandafir a trecut prin clipe grele de-a lungul vieții, însă cel mai marcant a fost faptul că a fost în moarte clinică la 33 de ani. 

Adriana Trandafir a fost în moarte clinică la 33 de ani

Adriana Trandafir este una dintre cele mai mari artiste din România. A reușit să se facă cunoscută atât în țară cât și în străinătate și a luptat pentru visul ei chiar dacă părinții își doreau altceva pentru ea. Într-un interviu oferit pentru Acces Direct, Adriana Trandafir a vorbit despre momentul când a fost în moarte clinică la vârsta de 33 de ani.

”În primul rând, m-a făcut să înțeleg că i se poate întâmpla oricui și oricând. Mie nu-mi mai e frică de moarte. Trecerea de aici dincolo și cât am stat acolo Sus pentru mine a fost poate cea mai armonioasă perioadă. Revenirea a fost dureroasă. Nu mi-a plăcut că am revenit, pentru că am ieșit din lumea aia bună”, a declarat Adriana Trandafir.

Adriana Trandafir a fost în moarte clinică la 33 de ani! Actrița a mărturisit că deși se afla în moarte clinică, aceasta a putut să vadă și să audă tot ce se afla în jurul ei. Aceasta a dezvăluit că i-a auzit vocea lui Dumnezeu și că acum nu îi mai este frică de plecarea de pe pământ, scrie spynews.ro.

”Eram pe o aripă de fluture și m-a făcut să nu-mi fie frică de moarte și să nu o aștept ca pe ceva îngrozitor și să înțeleg că întoarcerea a fost cu un scop. Poate copiii mei nu m-au lăsat. Îmi amintesc că am trecut frumosul tunel până Sus și am auzit vocea caldă a lui Dumnezeu. Pluteam deasupra mea și auzeam și vedeam tot. Dincolo a fost foarte bine”, a spus actrița.

Părinții actriței nu au fost de acord cu actoria

Adriana Trandafir a mărturisit la Acces Direct că părinții ei nu au fost de acord cu actoria. Potrivit acesteia, ei au aflat din ziar vestea că fata lor intrase la facultatea de teatru.

”Întotdeauna am fost complexată de faptul că sunt de la țară. Copilăria în ochii Adrianei de atunci a fost una tristă, una umilitoare, înjositoare. Sărăcia câteodată te face să te simți așa. Ai mei au aflat că am intrat la teatru din ziare. Eram elogiată că o fată de la țară fără pregătiri, în uniformă, a intrat de prima dată.

Cred că m-au alergat prin curte niște zile. Dacă era după ei, cred că rămâneam în sat bibliotecară sau eram învățătoare. Cred că oful ăsta nu i-a trecut niciodată lui tata. Niciodată nu mi-a spus: sunt mândru de tine”, a spus Adriana Trandafir.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: