Redactia.ro
Home » Monden » O recunosti? Asa a ajuns sa arate Adriana Trandafir la 62 de ani

O recunosti? Asa a ajuns sa arate Adriana Trandafir la 62 de ani

GALERIE FOTO (6)

O recunosti? Cum a ajuns sa arate Adriana Trandafir la 62 de ani.   „În familia mea, ciudat, suntem trei generații. Eu, care am copilărit la țară, soțul, cu cheia la gât, care a copilărit în lift, și copiii mei, care au copilărit la mall. Faptul că am copilărit la țară, că prin rădăcini mi-am luat forța țăranului român și încrederea în Dumnezeu…Și, de ce nu, cei șapte ani de acasă, care au devenit speciali, deoarece au fost grei și m-au învățat să mă descurc în viață”, a spunea artista in urma cu cea timp intr-un interviu.

Ei bine, viata actritei nu a fost mereu usoara, insa toata viata a avut cu ea pildele invatate in casa parinteasca. Si acum, la 62 de ani este la fel de frumoasa, cu acelasi ras molipsitor si buna dispozitie.

Actrita a avut o tinerete chinuita

Dupa divort a pierdut custodia fiului ei, a ramas fara familie, dar si fara tata, care a decis sa nu mai stea langa ea: Un moment greu în viața sa a fost reprezentat de pierderea custodiei fiului ei, Ștefan Bogrea, pentru faptul că nu îl putea întreține. „Am rămas atunci singură, fără băiat și părăsită de tatăl meu, care a plecat din Tribunal la braț cu fostul meu soț”, a povestit Adriana Trandafir urmă cu câțiva ani. ”Nu știu dacă aș putea schimba…Aș fi făcut în așa fel încât măicuța mea să nu moară niciodată. Mi-aș dori acum să-i pot spune cât de mult am iubit-o, cât de mult a însemnat pentru mine și, în același timp, să-i mulțumesc că moartea ei a făcut din mine un copil responsabil”. 

Cum a decis sa aleaga actoria

„Când aveam șase ani și am participat la primul concurs de teatru și poezie, în juriu era un actor adevărat, care m-a întrebat ce vreau să mă fac. Eu am răspuns că vreau să mă fac actriță, iar el a spus, de față cu toți, când mi-a dat premiul, că eu nu o să mă fac niciodată actriță și să țin minte asta, pentru că eu m-am născut actriță.

Se numește Cornel Poenaru, a împlinit 85 de ani și este îngerul meu păzitor. Când am împlinit 60 de ani, am fost la el în Germania, unde locuiește acum, și i-am mulțumit că a fost îngerul meu păzitor, a crezut în mine și m-a determinat să dau la teatru”, a povestit marea actriță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini