Redactia.ro
Home » Știri » Aeronava care s-a prăbușit în Iran. Ce naționalitate aveau pasagerii care se aflau la bordul avionului

Aeronava care s-a prăbușit în Iran. Ce naționalitate aveau pasagerii care se aflau la bordul avionului

Aeronava care s-a prăbușit în Iran. Ce naționalitate aveau pasagerii care se aflau la bordul avionului

Aeronava care s-a prăbușit în Iran. Ce naționalitate aveau pasagerii care se aflau la bordul avionului. Un avion Boeing cu 176 de pasageri la bord s-a prăbușit imediat după ce a decolat de pe aeroportul din Teheran.

Aeronava care s-a prăbușit în Iran. Ce naționalitate aveau pasagerii care se aflau la bordul avionului

Conform Mediafax, ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei a anunțat naționalitățile celor 176 de oameni aflați la bordul avionului Boeing.

82 de persoane erau din iraniei, 63 de persoane erau din Canada, 11 erau cetățeni ucraineni, 4 din Afganistan, 3 din Germania și 3 din Marea Britanie.

Președintele Ucrainei, Volodomir Zelenski a declarat că toți pasagerii inclusiv membrii echipajului aflați la bordul avionului au murit în urma prăbușirii.

Postul pAeronava care s-a prăbușit în Iranublic de radio iranian a transmis că echipele de salvare iraniene au găsit cutia neagră a avionului Boeing 737, prăbușit în această dimineață în Iran.

Avion prăbușit în Iran

Un avion Boeing, al unei companii ucrainene, în care se aflau 176 de pasageri la bord, s-a prăbușit miercuri l-a scurt timp după ce a decolat de pe aeroportul din Teheran.

Potrivit autorităților iraniene, cauza producerii accidentului aviatic din Iran a fost un incendiu izbucnit la unul dintre motoare. Compania aeriană Ukraine International Airlines a informat că suspendă pe pentru o perioadă nedeterminată toate cursele aeriene către Teheran.

De asemenea, președintele ucrainean a declarat că își va întrerupe vizita în Oman pentru a se întoarce în Kiev, din cauza prăbușirii avionului ucrainean Boeing 727 în Iran.

Citeste si:Motivul ciudat pentru care nu se poate angaja nicăieri această tânără

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: