Redactia.ro
Home » Știri » Afaceristul Georgică Cornu nu își poate reveni din șoc. Fratele său a murit într-un accident absurd, chiar în curtea casei sale

Afaceristul Georgică Cornu nu își poate reveni din șoc. Fratele său a murit într-un accident absurd, chiar în curtea casei sale

Georgica Cornu. Sursa foto: Facebook

O veste tragică a lovit familia lui Georgică Cornu, cunoscutul om de afaceri timișorean, după ce fratele său, Petrișor, s-a stins din viață într-un accident absurd, chiar în curtea casei sale. În dimineața zilei de miercuri, 18 septembrie, bărbatul în vârstă de 58 de ani a murit în urma unui incident nefericit. Accidentul a avut loc în timp ce Petrișor pregătea un grătar, fără ca nimic să prevestească această tragedie.

Moartea neașteptată a fratelui lui Georgică Cornu

Georgică Cornu se află în doliu, fiind profund afectat de pierderea fratelui său, despre care spune că nu a suferit niciodată de vreo boală. Cu doar două ore înainte de accident, omul de afaceri vorbise cu fratele său la telefon, fără să bănuiască ce urma să se întâmple.

„S-a apucat să facă un grătar, în curte. I-a scăpat un flex, un disc i-a tăiat artera femurală. În două minute ești gata, am înțeles că atâta durează. Nu au mai avut ce să-i facă”, a mărturisit Georgică Cornu în exclusivitate pentru FANATIK.

În ciuda intervenției rapide a echipajului de salvare, Petrișor Cornu a murit din cauza rănilor suferite. Momentul șocant al accidentului a lăsat în urmă multă durere și întrebări, familia fiind profund marcată de această pierdere.

Ultimele momente înainte de tragedie

Georgică Cornu a povestit că a vorbit cu fratele său cu doar două ore înainte de accident. Ulterior, a încercat să îl contacteze din nou, dar de data aceasta la telefon i-a răspuns un polițist, care a evitat să-i dea vestea tragică: „Cu două ore înainte am vorbit cu el. Am sunat apoi și mi-a răspuns polițistul de pe telefonul lui. Mi-a zis că a avut un accident și e în stare de inconștiență. Nu mi-a spus că e mort”, a adăugat acesta.

Vestea decesului i-a fost confirmată abia mai târziu, de către o asistentă de pe ambulanță. Fratele lui Petrișor, aflat în stare de șoc, a mărturisit că acesta nu avusese niciodată probleme de sănătate. „Am vorbit după și cu o asistentă de pe salvare. Aceasta mi-a zis că e decedat. Era cu zece ani mai tânăr, avea 58 de ani. Asta e viața. Alergi ca prostul și apoi ajungi la morgă. El nu a fost bolnav niciodată”.

Din păcate, nu este prima dată când familia Cornu trece printr-o tragedie similară. Georgică Cornu a dezvăluit că și tatăl său a murit în mod subit, la o vârstă apropiată de cea a fratelui său. „Și tata tot cam așa a murit, la 56 de ani. S-a dus să dea mâncare la animalele din curte. Apoi a decedat în câteva ore, fără să fi fost bolnav. S-a pus în pat și i-a zis mamei că-l doare capul. Iar în câteva ore era mort”, a adăugat Georgică Cornu.

Cuvintele sale reflectă amărăciunea și neputința în fața unor evenimente care vin pe neașteptate și iau viețile celor dragi. Pierderea fratelui său este cu atât mai greu de suportat cu cât nu există nicio explicație sau semn prevestitor pentru ceea ce s-a întâmplat.

Relația tensionată dintre Georgică Cornu și Marina Almășan

În prezent, Georgică Cornu trece și printr-o perioadă dificilă în viața personală. Fosta sa parteneră, Marina Almășan, a obținut un ordin de protecție împotriva sa, după ce a declarat că se simte amenințată. Conform relatărilor, Cornu ar fi sunat-o de pe 30 de numere de telefon diferite și i-ar fi trimis un buchet cu șase trandafiri. În plus, Marina Almășan a depus recent o plângere la poliție, după ce Cornu a apărut într-un tricou cu un mesaj perceput ca o amenințare.

Afaceristul timișorean poartă în prezent o brățară de monitorizare ca urmare a ordinului de protecție obținut de Marina Almășan. Cu toate acestea, el a dorit să precizeze că acel tricou controversat ar fi fost, de fapt, un cadou primit chiar de la fosta sa parteneră, din Italia.

Cu doar câteva zile înainte de tragedie, Georgică Cornu postase pe rețelele de socializare momente fericite petrecute alături de familia sa. Acesta a mers la o mănăstire împreună cu mama sa, fratele și soția acestuia. În ciuda conflictelor din viața personală, afaceristul părea să găsească momente de liniște în sânul familiei.

Moartea subită a fratelui său este o lovitură greu de suportat, mai ales în contextul problemelor cu care se confruntă în prezent. Accidentul absurd în care Petrișor Cornu și-a pierdut viața demonstrează, încă o dată, cât de imprevizibilă și fragilă poate fi viața.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: