Redactia.ro
Home » Monden » Afecțiunea cu care a fost diagnosticată Nicoleta Luciu. Tratamentul costă 1.000 de euro pe lună

Afecțiunea cu care a fost diagnosticată Nicoleta Luciu. Tratamentul costă 1.000 de euro pe lună

GALERIE FOTO (2) Nicoleta Luciu tratament alopecie

Nicoleta Luciu a fost diagnosticată acum câteva luni cu o afecțiune destul de rară. Vedeta a vorbit despre ce presupune boala sa, dar și despre tratamentul costisitor pe care trebuie să-l urmeze lună de lună. Din fericire, momentan, corpul său răspunde la tratament.

Nicoleta Luciu a fost diagnosticată cu alopecie

În ultimii ani, Nicoleta Luciu a ales să-și trăiască viața departe de lumina reflectoarelor, ocupându-se de cei patru copii ai săi. Recent, însă, vedeta a reapărut în public și a mărturisit că se confruntă cu o problemă medicală serioasă, motiv pentru care face naveta periodic la București.

Vedeta a declarat că de câteva luni viața ei s-a schimbat complet. Acesta a fost diagnosticată de către medici cu alopecie, o afecțiune care cauzează rărirea ori chiar dispariția completă a pilozității. Alopecia afectează prodoaba capitalară, dar și sprâncenele, mustața, barba ori, în cazuri rare, pilozitatea corporală.

Cât costă tratamentul pentru alopecie

Așa se face că Nicoleta Luciu e nevoită să meargă periodic la București pentru a primi îngrijirile medicale de care are nevoie. Soția lui Zsolt Csergo scoate din buzunar între 1.000 și 2.000 de euro lunar pentru tratamentul care ar stopa căderea părului.

Din fericire, tratamentul pare să fie un succes în cazul ei, iar părul e mai bogat și mai rezistent: „Nu am mai avut așa păr lung și frumos de zece ani. Este rezistent și are luciu. Ultima ședință. Părul și-a dublat volumul după opt luni de tratament. O dată pe săptămână, timp de 40 de minute.”,a scris Nicoleta Luciu, pe rețelele de socializare.

Nicoleta Luciu alopecie
Așa arată Nicoleta Luciu după tratamentul contra alopeciei
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: