Redactia.ro
Home » Știri » Afirmații îngrijorătoare ale Ministrului Muncii: „O să ajungem într-adevăr în situaţia de a evalua posibilitatea reintrării în starea de urgenţă”

Afirmații îngrijorătoare ale Ministrului Muncii: „O să ajungem într-adevăr în situaţia de a evalua posibilitatea reintrării în starea de urgenţă”

Violeta Alexandru

Guvernul trebuie să ia în calcul reinstaurarea stării de urgență, avertizează ministrul Muncii, Violeta Alexandru, care a explicat că numărul mare de cazuri de infectare cu coronavirus nu poate duce la altceva decât la măsuri mai restrictive decât cele din prezent.

Afirmații îngrijorătoare ale Ministrului Muncii

Violeta Alexandru a făcut niște afirmații îngrijorătoare, în cadurl unei conferințe de presă susținute la Botoșani, vineri.

Ministrul a spus că românii trebuie să ia în calcul toate regulile impuse de autorități și să le respecte, pentru că altfel este extrem de posibil să ajungem iarăși în situația stării de urgență.

Astfel, Violeta Alexandru a făcut un apel la români pentru a respecta regulile de distanțare socială, de a purta masca în toate spațiile publice închise și de a se spăla cât mai des pe mâini.

În cazul în care regulile nu vor fi respectate, ministrul a avertizat că este foarte psoibil să ajungem în situația în care să se declare iarăși starea de urgență.

Starea de urgență, o posibilitate ce va fi analizată, avertizează ministrul

Mai mult, Violeta Alexandru a transmis că vom ajunge în situația ca autoritățile să evalueze posibilitatea de a intra iarăși sub starea de urgență, așa cum s-a întâmplat timp de două luni, când cazuri de infectare cu Sard-Cov2 erau în creștere.

„Trebuie să purtăm măşti, trebuie să ne spălăm pe mâini, trebuie să luăm în serios semnalele autorităţilor. Unii dintre noi nu o fac. Marea majoritate o fac, dar dacă nu o facem toţi şi dacă considerăm şi ascultăm tot fake news-ul PSD care ne spune că nu există niciun pericol, nu există nicio problemă că Guvernul exagerează şi cu toate acestea avem oameni bolnavi în spitale, o să ajungem într-adevăr în situaţia de a evalua posibilitatea reintrării în starea de urgenţă”, a afirmat ministrul Muncii, într-o conferință de presă de la Botoșani, când s-a văzut cu oamenii de afaceri de aici.

Vineri, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că sunt 592 de cazuri noi de infecție cu coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: