Redactia.ro
Home » Horoscop » Află cu cine nu ar trebui să formezi un cuplu. Zodiile care nu se potrivesc deloc și ajung invariabil la despărțire

Află cu cine nu ar trebui să formezi un cuplu. Zodiile care nu se potrivesc deloc și ajung invariabil la despărțire

zodii

Fiecare dintre noi își dorește să-și găsească sufletul pereche alături de care să trăiască fericit până la adânci bătrâneți, însă acest lucru poate să fie dificil. Astrologii dezvăluie care sunt semnele zodiacale pe care ar trebui să le eviți atunci când esți în căutarea unui partener de viață. Aceste semne zodiacale au cea mai mică compatibilitate și, există șanse foarte mari, să ajungă la separare mai devreme sau mai târziu.

Berbec

Berbecii sunt cunoscuți pentru impulsivitatea de care dau dovadă, așadar sunt șanse foarte mici să facă o pereche reușită alături de Tauri, care sunt persoane foarte raționale și calme. În plus, Berbecii au un simț dezvoltat al aventurii în timp ce nativii Taur preferă să petreacă timpul acasă, în compania prietenilor și a familiei, nu făcând tot felul de drumeții și escapade.

Taur

Săgetătorul se află în vârful listei zodiilor incompatibile cu tine în planul amoros. Persoanele născute în acest semn zodiacal au o atitudine extrem de sălbatică, care depășește capacitatea ta de gestionare. Singurul lucru pe care îl poți face este să le admiri din distanță. Însă vestea bună este că te potrivești perfect cu Scorpionul, având o compatibilitate maximă cu această zodie.

Gemeni

Astrologii te sfătuiesc să eviți să te implici într-o relație amoroasă cu un Capricorn, indiferent de circumstanțe. Motivul pentru această recomandare este simplu și rațional. Nativul Capricornului se dedică în mod intens muncii și obținerii succesului, ceea ce îi aduce fericire. În schimb, tu ești mai orientat spre distracție și plăcere. Astfel, voi ați fi precum apa și uleiul, cu dificultăți în a vă potrivi și în a vă înțelege reciproc. În schimb, ai o compatibilitate mai mare cu Săgetătorul.

Rac

Astrologii te sfătuiesc să eviți cu fermitate să te implici într-o relație romantică cu un Vărsător, deoarece există riscul să îți afecteze echilibrul emoțional. Nativii născuți în această zodie tind să cheltuiască sume considerabile de bani pe lucruri mai puțin esențiale, în timp ce tu ești mai precaut și atent cu finanțele tale. Astfel, diferențele în abordarea financiară pot crea tensiuni în cuplu. În schimb, ai o compatibilitate mai mare cu Taurul, unde valorile tale legate de bani și stabilitate se pot potrivi mai bine cu ale lor.

Leu

O relație cu un Scorpion este considerată a fi sortită eșecului în cazul tău. Nativii Scorpion sunt cunoscuți pentru trăirile lor intense și încăpățânarea lor se apropie de nivelul tău. Astrologii afirmă că ai nevoie de un partener care să te lase să câștigi și să eviți conflictele inutile. Din acest punct de vedere, se consideră că ai cea mai bună compatibilitate cu Săgetătorul.

Fecioară

Pentru tine, o relație romantică cu un Săgetător nu va avea perspective de succes. Atât tu, cât și nativul din această zodie nu sunteți interesați să vă implicați prea mult într-o relație, ceea ce vă poate face să aveți impresia că vă pierdeți timpul reciproc. Nu realizați că, de fapt, amândoi manifestați un comportament inconștient și superficial. Astrologii susțin că ești mai compatibil cu Scorpionul, cu care ai șanse mai mari de a avea o relație armonioasă.

Balanță

Pe lista zodiilor cu care ești incompatibil se situează Fecioara în frunte. Specialiștii în astrologie afirmă că o astfel de combinație nu prezintă viitor în relația ta, din cauza faptului că nativul din zodia Fecioarei reprezintă o provocare prea mare pentru tine și nu știi cum să-l înțelegi și să-l susții în mod adecvat. În schimb, ai compatibilitate mai mare cu persoanele născute în aceeași zodie cu tine.

Scorpion

Esențial este să eviți în mod categoric persoanele născute în semnul zodiacal al Berbecului. Chiar dacă eforturile tale sunt deplinite, o relație amoroasă cu un astfel de nativ nu va avea succes. Persoanele născute sub acest semn vor deveni, într-un final, extenuante pentru tine. În schimb, ai o compatibilitate maximă cu Peștii.

Săgetător

Fără niciun fel de îndoială, este recomandat să eviți relațiile romantice cu Taurii. Tu ai nevoie de schimbări și de o dinamică mai intensă și continuă în viața ta, iar aceste aspecte nu sunt oferite de Taur. În schimb, găsești mai multe satisfacții și compatibilitate cu Vărsătorul, care poate să îți ofere exact acea energie și noutate pe care le cauți.

Capricorn

Este considerată o greșeală să inițiezi o relație romantică cu Gemenii, conform astrologilor care susțin acest aspect cu vehemență. Potrivit interpretării astrale, relația dintre voi nu este destinată să funcționeze. Tu ești concentrat pe muncă, în timp ce Gemenii se preocupă mai mult de distracție și relaxare. Pentru a găsi fericirea într-o relație, ți se recomandă să cauți o Fecioară, cu care ai potențialul de a avea o compatibilitate mai mare.

Vărsător

Dacă ești Vărsător, se recomandă să eviți implicarea într-o relație cu un nativ născut în semnul zodiacal al Racului. Persoana născută în acest semn va avea nevoie de mai multă implicare din partea ta decât ești dispus să oferi. Problema nu se află în caracterul lor, ci mai degrabă în preferințele și abordarea ta, deoarece nu ești doritor să faci compromisuri semnificative. În schimb, ai o compatibilitate mai mare cu Săgetătorul, unde valorile și dorințele voastre se pot potrivi mai bine.

Pești

Cea mai neinspirată combinaţie pe care poţi să o faci din punct de vedere romantic este să te cuplezi cu o Fecioară. Nativul din această zodie este foarte organizat, vrea ca totul să fie curat, îngrijit și la locul lui. Sunt persoane extrem de perfecționiste – nu este cazul la tine. Poți fi fericit într-o relație romantică cu un Scorpion.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: