Redactia.ro
Home » Știri » Ai această grupă de sânge? Iată ce spune despre bolile la care ești predispus

Ai această grupă de sânge? Iată ce spune despre bolile la care ești predispus

Ai această grupă de sânge? Iată ce spune despre bolile la care ești predispus

Puțini știu că grupa de sânge influențează major starea noastră de sănătate. Se pare că spune multe și despre bolile pe care le putem avea chiar din cauza ei, dar și despre felul nostru de a fi. Nimeni nu se gândea că medicii și-ar putea da seama de ce grupă sanguină avem doar după câteva trăsături specifice acesteia.

Grupa de sânge și bolile

Mai mulți cercetători din Japonia au făcut analize și au ajuns la concluzia că grupa de sânge te ajută să-ți dai seama la ce boli sunt predispuși unii. În plus, tot acest aspect le arată și ce trăsături specifice au aceștia.

Grupa 0

Cei care au această grupă sunt slabi și nu fac față provocărilor grele de-a lungul vieții. Acest lucru se datorează „hormonului de stres” numit cortizol, care îi face să își piardă repede încrederea în sine și chiar să îmbătrânească mai mult decât este cazul.

Grupa A

Persoanele care dețin grupa sanguină A sunt înțelepte, inteligente și muncitoare, iar viitorul este tot ce urmăresc ele. Tot acești oameni au un comportament obsesiv uneori și sunt foarte predispuși bolilor psihice. Nu stau bine la capitolul nervi și nici nu se înțeleg prea bine cu oamenii, motiv pentru care se afundă în muncă. Totuși, nu suferă când sunt părăsite și iau ușor viața de la capăt.

Descoperire importantă a japonezilor

Grupa B

Studiile științifice au demonstrat că cele mai bune cuvinte care îi descriu pe cei cu grupa B sunt creativitatea, pasiunea și imprevizibilitatea. Au un stil de viață haotic și sunt predispuse la boli precum ulcer sau diabet. Sunt persoane foarte ambițioase, care au un scop clar în viață, dar se pot schimba foarte ușor în oameni răi și orgolioși.

Grupa AB

Cercetătorii japonezi au demonstrat că oamenii care au grupa sanguină AB au probleme cu memoria și învață foarte greu lucruri noi. Gândesc mai greu și analizează prea mult lucrurile înainte de a le înțelege. La bătrânețe, sunt dispuși bolilor care prevăd pierderi de memorie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: