Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ai pe-acasă aparate vechi, depăşite de tehnologia modernă? Nu le arunca, ar putea valoare o avere!

Ai pe-acasă aparate vechi, depăşite de tehnologia modernă? Nu le arunca, ar putea valoare o avere!

apple watch

Au apărut noi tehnologii şi am uitat de gadgeturile vechi, ce ne înfrumuseţau viaţa, în urmă cu mai mulţi ani. Până să apară Instagram, TikTok, Facebook şi YouTube, aparatele pe care astăzi le considerăm vintage erau foarte valoroase pentru noi.

Dar, în prezent, ele pot valora mult şi din punct de vedere financiar.

iPod-ul de primă generaţie, foarte căutat

Pasionaţii de produse Apple caută să cumpere un iPod de primă generaţie. Să nu uităm că schimbat modul în care utilizatorii ascultau muzică. Nu mai era nevoie să se bazeze pe CD-uri sau casete pentru a se bucura de muzică atunci când se aflau pe drum.

Pe eBay, unele dintre aceste dispozitive pot să coste chiar și 60.000 de dolari, precum un iPod Classic din prima generație.

Casete VHS pentru aparatele video

Astăzi avem telefoane inteligente, laptopuri, calculatoare, Smart TV şi cine mai ştie ce… Dar, până în urmă cu 2 decenii, obişnuiam să vedem cele mai noi producţii de la Hollywood cu ajutorul aparatelor video.

Există casete VHS ce pot costa o avere azi, pentru că sunt căutate de colecționari. Dar doar modelele care sunt în condiție perfectă și care nu au fost vizionate pot costa mii de dolari.

Peste 250.000 de casete VHS sunt vândute anual pe platformă și generează venituri de peste 3 milioane de dolari.

Un Nokia 8110 poate costa 3.000 euro

Şi telefoanele „cu butoane” sunt la mare căutare, de pasionaţi şi colecţionari. Un Nokia 8110 poate costa chiar și 3.000 de euro. Succesul lui în zilele noastre se datorează apariției acestui model în filmul The Matrix.

Acest model nu este singurul pe care pelicula l-a făcut celebru. În unele secvențe, a apărut și Samsung SPH-N270, prețul acestuia ridicându-se tot la aproximativ 3.000 de euro, dacă deții ambalajul original.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: