Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ai visat că ești gravidă? Ce înseamnă sarcina pe care o purtai în vis

Ai visat că ești gravidă? Ce înseamnă sarcina pe care o purtai în vis

Ce înseamnă dacă visezi că ești însărcinată? Tot ce vrei să știi

Poate te-ai întrebat vreodată ce înseamnă, de fapt, dacă visezi că ești însărcinată? Iată că acum vei afla, pentru că specialiștii în interpretarea viselor au stabilit ce reprezintă, în realitate, un astfel de vis.

Ce înseamnă dacă visezi că ești gravidă. Semnificații explicate

În general, dacă visezi o sarcină, acestea aduce numai lucruri bune. Înseamnă fie dezvoltare personală, fie un succes sau un nou început.

Dacă visezi că ești gravidă, asta înseamnă că îți dorești, în mod conștient, sau inconștient, că vrei să ai un copil. Este posibil, totodată, să fie un lucru sugerat de cei din jur. Dacă o prietenă tocmai a născut, este foarte posibil să ai și tu această dorință ascunsă, care va apărea în vis.

Dacă ești tristă când ești gravidă înseamnă că duci dorul familiei tale, al părinților și al copilăriei demult apuse.

Dacă ești fericită în visul tău, atunci trebuie să știi că este un semn bun. Nu înseamnă neapărat că vei afla că urmează să fii mamă, ci că în viața ta vor avea loc mai multe schimbări pozitive. Fie este vorba despre un nou început în carieră, fie poate fi o veste bună pe care o primești din sânul familiei tale.

Visul în care afli că ești gravidă. Ce înseamnă el

Dacă nu ești încă însărcinată, dar afli în visul tău că urmează să devii mamă, acest lucru se traduce prin faptul că va avea loc o schimbare în viața ta, fie ea personală sau profesională. Totuși, fie îți e teamă de ceva nou și de aceea nu spui nimic la nimeni despre sarcina din vis, fără a afla mai întâti tu, cu certitudine.

Atunci când visezi că faci un test de sarcină, înseamnă că îți este teama să devii mamă, iar din cauza presiunii sociale te simți datoare să o faci.

Dacă visezi că ești în travaliu, atunci te gândești la viitor, la perspectivele noi ale vieții tale și ce se poate întâmpla dacă mergi pe drumul pe care l-ai ales.

În schimb, dacă visezi că naști, asta înseamnă că depui mult efort pentru proiectele în care ești implicată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: