Redactia.ro
Home » Monden » Deși medicii i-au spus că nu poate avea copii, a rămas însărcinată. Diana Pârvu va deveni mămică

Deși medicii i-au spus că nu poate avea copii, a rămas însărcinată. Diana Pârvu va deveni mămică

Diana Pârvu va deveni mămică

Prezentatoarea Tv de la Kanald Diana Pârvu a fost diagnosticată cu endometrioză, iar medicii i-au spus că nu poate avea copii niciodată. Ei bine, vedeta a aflat de curând că este însărcinată, trăind astfel una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa.

Deși medicii i-au spus că nu poate avea copii, a rămas însărcinată. Diana Pârvu va deveni mămică

Diana Pârvu, prezentatoarea de la Kanal D în vârstă de 35 de ani credea că nu va deveni niciodată mămică, în trecut fiind diagnosticată cu endometrioză . Cu toate astea, rugăciunile i-au fost ascultate. Vedeta a aflat că este însărcinată, trâind o una dintre cele mai fericite perioade din viața sa. În urmă cu doi ani, Diana a fost suspectă de cancer, dar în urma investigațiilor, doctorii i-au spus că are endometrioză, una dintre principalele cauze de infertilitate la femei.

Extrem de fericită, vedeta și-a anunțat fanii printr-un mesaj postat pe Instagram. „A fost o zi plină de emoții. În sfârșit, pot spune cea mai frumoasă veste pe care am primit-o în urmă cu tre luni jumătate: SUNT ÎNSĂRCINATĂ!!!!!! Am ales să fac public acest lucru @lamaruta_protv, tocmai pentru a transmite un mesaj tuturor femeilor care și-au pierdut speranța în lupta cu endometrioza. Orice este posibil, trebuie doar să continui să crezi. Eu sunt dovada vie că se poate să fii mamă, în ciuda tuturor statisticilor‘ este mesajul publicat de vedetă pe Instagram.

Diana Pârvu este însărcinată

Frumoasa prezentatoare a fost felicitată imediar de colegii săi, precum Adelina Pestrițu, Roxana Nemeș, Otniela, Sandra Izbașa și Cristina Șișcanu. Felicitări, mămico!!! Ce frumos! Cât mă bucur pentru voi!!’, Doamne ajută, sarcină ușoară’, Felicitări, @dianaparvu ! Să fiți sănătoși și fericiti toți trei. Bravo pentru luptă și pentru curaj!‘ sunt câteva dintre mesajele primite de la vedete.

Diana este într-o relație cu Sergiu Piloff, realizatorul rubricii Test de vedetă, de la Kanald. Potrivit acesteia, medicul Ciprian Morariu a reușit să-i dea un diagnosticat corect, și care a operat-o și a salvat-o. „Sincer iti spun ca eu, personal, nu am crezut ca voi mai putea face vreodata un copil„, a declarat Diana, pentru VIVA!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: