Redactia.ro
Home » Monden » Vine barza în serialul „Vlad”! Olimpia Melinte este însărcinată cu al doilea copil

Vine barza în serialul „Vlad”! Olimpia Melinte este însărcinată cu al doilea copil

Olimpia Melinte

Motive de sărbătoare pe platourile serialului „Vlad”. A venit barza pentru Olimpia Melinte. Actrița este însărcinată cu al doilea copil și a transmis un mesaj extrem de emoționant.

Vine barza în serialul „Vlad”. Olimpia Melinte este însărcinată pentru a doua oară. Așadar, se pare că pandemia i-a adus o nouă minune în viață, după băiețelul ei Sasha, în vârstă de 6 ani. Acum este în extaz, în așteptarea venirii pe lume a celui de al doilea copil.

Olimpia Melinte, însărcinată cu al doilea copil

Olimpia Melinte s-a declarat extrem de fericită, la aflarea veștii că este însărcinată cu al doilea copil.

„Nu știu dacă pandemia, dar perioada asta mi-a adus unul dintre cele mai frumoase daruri, pe care îl așteptam deja de multă vreme: o sarcină, iar asta compensează cu toate proiectele pe care nu le-am mai făcut, cu toate  întâlnirile, plecările și repetițiile care nu s-au mai întâmplat, a povestit Olimpia Melinte.

„A fost o perioadă grea, în care m-am luptat și cu grijile, și cu decepțiile profesionale, care au intervenit în urma restricțiilor de călătorie, și cu multe alte neîmpliniri care au derivat cumva din problemele cu care se confruntă societatea. Dar acest bebeluș, care crește acum în mine, mi-a adus liniștea și echilibrul de care aveam nevoie și speranța că, totuși, mai devreme sau mai târziu, va fi bine.” , a mai povestit Olimpia Melinte, potrivit Cancan.

Olimpia Melinte, o sarcină dificilă

Cea de-a doua sarcină nu a venit pe neașteptate pentru Olimpia Melinte. Actrița a declarat că aștepta de multă vreme să se întâmple. Însă nu i-a fost prea ușor, după cum a mărturisit vedeta. Primele luni de sarcină au fost unele grele, din pricina grețurilor.

„Primele trei luni mi-au dat mari bătăi de cap. Îmi părea așa de rău că nu mă puteam bucura realmente de ceea ce mi se întâmplă! Au fost grețuri, imposibilitatea de a mânca și o sensibilitate foarte mare la orice fel de miros, așa că singurul loc în care mă simțeam bine era afară, la aer curat. Doar că, ironia sorții, acolo nu eram în siguranță. Dar acum deja mă simt mult mai bine și mă pot bucura de mica mea minune”, a explicat Olimpia Melinte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: