Redactia.ro
Home » Știri » Aici s-a ajuns din cauza pandemiei de coronavirus. Hârtia igienică este raționalizată

Aici s-a ajuns din cauza pandemiei de coronavirus. Hârtia igienică este raționalizată

raționalizare

Hârtia igienică a început să fie raționalizată, din nou, în Australia, după ce pandemia de coronavirus a explodat iarăși în statul Victoria. De teamă, oamenii au început să facă cumpărături în exces, motiv pentru care lanțurile de supermarketuri au decis să impună măsuri de raționalizare ale hârtiei igienice și ale altor articole de uz casnic.

Hârtia igienică, raționalizată din cauza COVID-19

Pentru că numărul de cazuri a izbucnit din nou, locuitorii statului Victoria au luat cu asalt magazinele, pentru a-și face provizii, de teamă că vor fi nevoiți să stea din nou în case, după ce pandemia a revenit în forță.

Unul dintre cele mai mari grupuri de retail care se ocupă de produsele de băcănie și de comercializarea acestora, au anunțat că nu o să mai permită să fie cumpărate mai multe de două pachete de hârtie igienică. La fel, aceeași regulă se aplică și în cazul șervețelelor.

Din păcate, am început să observăm o cerere mai mare de hârtie igienică în afara statului Victoria în ultimele 24 de ore. Deşi cererea nu este la acelaşi nivel ca în Victoria, luăm măsuri preventive acum, pentru a anticipa orice cumpărături excesive în weekend”, a declarat directoarea executivă a supermarketurilor Woolworth, Claire Peters.

Raționalizarea, valabilă la nivel național

Acest lucru se întâmplă mai ales în condițiile în care compania a anunțat că a mărit stocul de hârtie igienică cu 30%, ceea ce înseamnă că au fost achiziționate 650.000 de pachete de hârtie igienică, iar acum oamenii ia cu asalt toate rafturile pe care se află aceasta, dorind să cumpere cât mai multă.

Dorința lor nu mai poate fi îndeplinită, pentru că supermarketurile au decis să raționalizeze cumpărarea acestui produs.

La fel, un alt hipermarket a anunțat că achiziționarea de hârtie igienică este restricționată la un pachet de persoană și aceelași lucru se aplică și pentru șervețele. Măsura este valabilă la nivel național.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: