Redactia.ro
Home » Monden » Ajuns la sapă de lemn și fără nimeni care să-i fie alături, Irinel Columbeanu s-a cazat singur la azil. Ce sumă de bani trebuie să plătească lunar

Ajuns la sapă de lemn și fără nimeni care să-i fie alături, Irinel Columbeanu s-a cazat singur la azil. Ce sumă de bani trebuie să plătească lunar

irinel columbeanu

După o viață plină de opulență, în care a avut acces la resurse financiare considerabile și a fost adesea înconjurat de femei frumoase, Irinel Columbeanu se află acum într-un azil de bătrâni. Fostul om de afaceri, în vârstă de 66 de ani și-a pierdut toată averea și a ajuns să locuiască la un centru de îngrijire pentru persoanele vârstnice. La acest centru de îngrijire pentru bătrâni au fost internați și tatăl lui Irinel Columbeanu și regretata creatoare de modă, Zina Dumitrescu. Câți bani este nevoit Irinel să scoată din buzunar pentru a beneficia de îngrijirea necesară.

Câți bani scoate Irinel Columbeanu pentru cazarea la azilul în care locuiește

Irinel Columbeanu locuiește în prezent într-un cămin de bătrâni din Ghermănești, situat în județul Ilfov. Starea sa de sănătate l-a determinat să ia această hotărâre, iar el susține că se simte mai calm și liniștit în această nouă etapă a vieții sale. A primit vizita unei foste iubite și speră că Irina și Monica Columbeanu îl vor vizita atunci când vor ajunge în vacanță, în România.

„Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat. Sunt mai liniștit aici decât eram până acum. M-a vizitat fosta mea iubită Oana și sper să mai privesc vizita unor prieteni buni. Irina și Monica m-au sunat. Am comunicat cu amândouă și știu că sunt aici. Poate mă vor vizita”, a declarat Irinel Columbeanu, în cadrul unui podcast.

Irinel Columbeanu era foarte slăbit atunci când a luat decizia de a se interna la azil

Deja de două săptămâni, Irinel Columbeanu locuiește în azilul de bătrâni, conform informațiilor furnizate în exclusivitate de proprietarul locației, Ion Cassian, pentru FANATIK. Cassian a dezvăluit, de asemenea, că în urmă cu 14 zile fostul om de afaceri era destul de slăbit, dar în prezent se simte mai bine și pare să se fi acomondat cu condițiile de acolo.

Conform informațiilor furnizate de către proprietarul azilului, Irinel Columbeanu este nevoit să scoată din cont aproximativ 3.000 de lei lunar pentru a beneficia de toate facilitățile centrului de îngrijire.

„Prețul real este între 3.000 și 4.000 de lei, depinde de complexitatea serviciilor, a mâncării, dacă se folosesc pamperși, etc. Sunt și persoane care au probleme cu deglutiția și atunci e nevoie de un angajat care trebuie să îi dea să mănânce, trebuie pasate alimentele”, a dezvăluit Ion Cassian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: