Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ajută la prevenirea răspândirii COVID-19, apelând la servicii profesionale de dezinfecție!

Ajută la prevenirea răspândirii COVID-19, apelând la servicii profesionale de dezinfecție!

dezinfectie prin nebulizare

O dată cu apariția noului coronavirus și răspândirea acestuia pe tot globul, lumea a început să acorde atenție sporită măsurilor de igienă și de prevenire a germenilor. În momentul de față există mai multe vaccinuri gata să fie distribuite pentru a crea imunitatea necesară în fața acestui nou flagel. Însă până atunci există și alte măsuri mai simple de combatere a răspândirii COVID-19, cum ar fi purtarea unei măști de protecție, păstrarea unei anumite distanțe, spălarea mâinilor cu apă și săpun, precum și dezinfecția suprafețelor și obiectelor.

Încă nu se cunoaște sigur cât timp pot rămâne active pe diferitele suprafețe particulele de coronavirus, dar cel mai înțelept este să se realizeze o dezinfecție temeinică a tuturor încăperilor folosite în comun. Soluția constă în apelarea la servicii dezinfecție covid profesionale, realizate de către o firmă ce deține toate dotările și cunoștințele necesare în realizarea acestui demers. Fă cunoștință cu Clean Medical, o echipă de specialiști în dezinfecție care te poate ajuta să previi răspândirea COVID-19.

Descoperă cea mai nouă metodă de dezinfecție realizată numai de către o echipă de profesioniști!

Dacă dorești să ai casa sau spațiile de birouri dezinfectate printr-o metodă modernă, ce și-a demonstrat eficiența și împotriva noului coronavirus, atunci apelează la ajutorul profesioniștilor de la https://cleanmedical.ro Aceștia oferă servicii complexe de dezinfecție, în care se utilizează substanțe virucide și bactericide, pentru a neutraliza germenii și a preveni răspândirea acestora. Particulele de coronavirus pot rămâne o anumită perioadă pe suprafețe sau în suspensie într-o încăpere, dacă o persoană contaminată a fost prezentă. De aceea, cea mai eficientă metodă de prevenire este dezinfecția prin nebulizare.

Nebulizarea reprezintă cea mai nouă metodă aplicată de firmele de dezinfecție și constă în emiterea unui nor de microparticule sau ceață uscată, care se propagă lent prin încăpere și reușește să ajungă și în cele mai inaccesibile locuri. Particulele de 5 microni persistă mai multă vreme în suspensie și reușesc astfel să neutralizeze patogenii de pe suprafețe și din aer. Această metodă implică utilizarea unui aparat numit nebulizator 3D, care emite norul de dezinfectant. Pentru încăperile de dimensiuni mai mici sau pentru aplicarea țintită a dezinfectantului, se poate folosi un nebulizator de mână care pulverizează microparticule.

Înainte de procesul de dezinfectare se realizează o scanare a suprafețelor pentru a detecta nivelul de contaminare. Se folosește un aparat numit luminometru atât la începutul procesului, cât și după nebulizare, pentru a se evalua eficiența acesteia. Se pot utiliza ambele aparate în funcție de cerințele fiecărui client pentru o dezinfecție temeinică. După realizarea neutralizării germenilor se va emite un certificat de execuție al dezinfecției. Procesul și-a dovedit eficacitatea și împotriva SARS-CoV-2.

O firmă de dezinfecție profesionistă operează după standarde stricte pentru realizarea unei dezinfectări eficiente

Toate substanțele utilizate în procesul de dezinfecție poartă avizul Comisiei Naționale pentru produse biocide din cadrul Ministerului Sănătății din România și cel al European Chemicals Agency. Aceste substanțe nu sunt periculoase pentru om sau animalele de companie, iar încăperile pot fi accesate la o oră după terminarea procesului de dezinfecție. Toate acestea constituie avantaje pentru realizarea unei dezinfectări sigure și eficiente. Operatorii firmei sunt special pregătiți și echipați corespunzător în combinezoane de protecție. Cunosc normele de siguranță și de utilizare ale aparatelor din dotare și participă periodic la training-uri.

O firmă specializată în dezinfecție face față oricăror solicitări, venite atât din partea persoanelor fizice, cât și din partea companiilor sau a instituțiilor publice. Metoda nebulizării poate fi utilizată pentru orice încăpere, indiferent de mărime, de la incinte de dimensiuni reduse precum sunt lifturile, magaziile, până la holuri, cabinete medicale, săli de clasă, birouri, baruri, restaurante și multe alte tipuri de încăperi. Intervențiile pot fi făcute atât în București, cât și în provincie. Pentru o mai bună prevenire a infectării cu noul coronavirus se recomandă păstrarea măsurilor simple de protecție amintite mai sus.

Clean Medical operează după standarde stricte pentru a oferi cea mai eficientă metodă de prevenire contra COVID-19. Datorită acestei metode, nici un colț sau suprafață dintr-o încăpere nu vor mai rămâne neatinse de către microparticulele nebulizatorului. Astfel se pretează la orice tip de încăpere. Avantajele folosirii acestei metode sunt eficiența, siguranța și rapiditatea sa. Pentru moment este cea mai sigură metodă omologată de dezinfecție care și-a dovedit eficiența și împotriva răspândirii COVID-19. În funcție de necesitățile fiecărui client firma propune procesul de urmat pentru o dezinfecție eficientă și pentru obținerea rezultatului dorit.

Împreună cu măsurile de protecție de bază, o dezinfecție prin nebulizare realizată de către o echipă de profesioniști contribuie la prevenirea eficientă a înmulțirii și răspândirii noului coronavirus și a multor alți germeni. Contribuie la lupta împotriva pandemiei și alege ca tu și cei din jurul tău să fiți în siguranță. Apelează la serviciile profesionale oferite de Clean Medical și descoperă rezultatele unui sistem revoluționar și performant de dezinfecție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini