Redactia.ro
Home » Știri » „Ajutați-mă, scoateți-mă de aici!”. Bărbat îngropat de viu când săpa un tunel. Ce voia, de fapt, să facă

„Ajutați-mă, scoateți-mă de aici!”. Bărbat îngropat de viu când săpa un tunel. Ce voia, de fapt, să facă

„Ajutați-mă, scoateți-mă de aici!”. Bărbat îngropat de viu când săpa un tunel. Ce voia, de fapt, să facă

Un bărbat a fost îngropat de viu, în Italia, în timp ce săpa un tunel. Iată și de ce săpa acel tunel, conform polițiștilor.

Bărbat îngropat de viu când săpa un tunel. Ce voia, de fapt, să facă

Incidentul s-a întâmplat în cartierul Aurelio din Roma, aproape de prânz. Se pare că mai mulți indivizi săpau un tunel, probabil pentru a jefui o bancă din apropiere, scrie rotalianul.com. În total, trei persoane au fost audiate de carabinieri. Doi dintre ei au fost prinși când ieșeau printr-o gură de canal, iar al treilea a fost scos de autorităţi de sub dărâmături, după ce podeaua unui magazin s-a prăbușit peste ei, a scris Antena3.

Individul prins sub malul de pământ a fost salvat la timp, deși operațiunea a durat destul. Pompierii l-au adus la suprafață după opt ore, asta după ce au săpat din stradă un tunel paralel. I-au fost furnizate oxigen și hrană lichidă de către personalul sanitar.

„Ajutați-mă, scoateți-mă de aici”, ar fi strigat bărbatul de la o adâncime între 5 și 6 metri.

Cum ar fi început totul. De puțin timp, magazinul respectiv a fost închiriat de patru bărbați pentru a începe o activitate comercială neidentificată. De fapt, grupul a început să sape un tunel subteran și cel mai probabil avea intenția să jefuiască o bancă din apropiere, conform presei internaționale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: