Redactia.ro
Home » Știri » Al cui este numărul de telefon de pe care a fost sunată mama Alexandrei

Al cui este numărul de telefon de pe care a fost sunată mama Alexandrei

GALERIE FOTO (2)

Ancheta bate pasul pe loc! În timp ce inculpatul este plimbat între sediul IML și penitenciarul Jilava, mulți se-ntreabă cum rămâne cu perchezițiile la reședința lui Gheorghe Dincă. Și mai este o întrebare pe buzele tuturor: al cui este numărul de telefon de pe care a fost sunată mama Alexandrei pentru a i se spune că fiica ei pleacă în Anglia, la muncă? Are Gheorghe Dincă complici?

Al cui este numărul de telefon de pe care a fost sunată mama Alexandrei

Ei bine, jurnaliștii de la bugetul.ro au făcut o anchetă prin care au mers pe urma numărului de pe care mama Alexandrei a fost sunată, după ce unchiul fetei l-a făcut public. Astfel, numărul 0763.931.765 a fost găsit listat pe un forum din Craiova, atribuit utilizatorului ”efwe”.

Acesta din urmă, aparent, vindea în 2014 o pereche de bocanci. Culmea e că la acea postare, un utilizator comenta despre calitatea bocancilor, menționând că el nu i-a cumpărat. „Arata foarte bine bocancii zici ca sunt noi, eu unul i-am probat, insa din pacate mi-au venit mari, cred ca vin celor ce poarta un 43,5 sau chiar 44. cei interesati nu ezitati sa sunati, mie chiar imi pare rau k nu mi-au venit! bafta la vanzare!”, a spus utilizatorul denumit „caruntu”, scria respectivul.

Jurnaliștii bugetul.ro au luat legătura cu utilizatorul

Aparent, jurnaliștii au luat legătura cu acest user, „căruntu”, pentru a vedea dacă cel cu care el s-a văzut în 2014 a fost Gheorghe Dincă. Numai că – surpriză – tânărul își amintește că s-a văzut cu cineva din armată, nu cu Gheorghe Dincă.

Nu mai știu exact, atunci locuiam în Craiova și m-am întâlnit cu un băiat. Cred că era un militar din Craiova și și-a pus bocancii la vânzare. Nu mai știu exact cum arăta. În niciun caz nu a fost ăla (n.r. – Gheorghe Dincă), a declarat utilizatorul respectiv.

Complicele lui Dincă să fie un… militar?

Există două ipoteze, așadar! Prima ar fi ca cel care a sunat-o pe mama Alexandrei să fie, într-adevăr, utilizatorul de pe acel forum, respectiv militarul. Iar a doua ar fi că numărul a fost redistribuit, ceea ce înseamnă că pista e una… moartă. Și asta pentru că numărul nu mai poate fi apelat.

Citește și Noi dezvăluiri în cazul Caracal! Când s-a aflat numele criminalului: putea fi salvată

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: