Redactia.ro
Home » Homepage » Al nouălea caz de coronavirus confirmat în România. E vorba despre un bărbat de 40 de ani

Al nouălea caz de coronavirus confirmat în România. E vorba despre un bărbat de 40 de ani

al nouălea caz de coronavirus confirmat

Informație de ultimă oră! Un al nouălea caz de coronavirus a fost confirmat în România, astăzi, 6 februarie. Este vorba despre un bărbat de 40 de ani din Hunedoara, care a intrat în contact cu persoana de 71 de ani, din Suceava, testat pozitiv cu COVID-19.

Al nouălea caz de coronavirus a fost confirmat în România

Un bărbat de 40 de ani, care s-a întors din Italia (Bergamo), odată cu pacientul de 71 de ani, a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19. Autoritățile au precizat că acesta a fost în carantină până acum, iar ieri a prezentat simptome de gripă. „A fost confirmat un nou caz pozitiv în urma testului pentru Coronavirus (COVID-19), respectiv un bărbat de 40 de ani din Hunedoara. Persoana se afla în izolare la domiciliu din 26 februarie, întrucât a revenit în țară din Italia (Bergamo). În cursul zilei de ieri i-au fost recoltate probe, după ce bărbatul a manifestat febră. Bărbatul va fi internat la Spitalul de boli infecțioase din Timișoara. A fost declanșată ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor persoanelor cu care s-a aflat în contact.”, potrivit unei informări a Grupului de Comunicare Strategică.

 

În această după-amiază a fost confirmat și al optulea caz – un bărbat din Olt

Al optulea caz din România a fost depistat astăzi, după-amiază. În cazul acesta este vorba despre un bărbat de 51 de ani, din Caracal, care a interacționat direct cu bărbatul de 71 de ani. Acesta fusese situat lângă bărbat în autocar.  „A fost confirmat pozitiv al 8-lea caz de infectare cu noul coronavirus. Este vorba de un bărbat de 51 ani, din Olt, care a călătorit din Italia în același autocar cu bărbatul de 71 de ani din Suceava. A fost contact direct al acestuia. Bărbatul nu prezintă simptome specifice. Se afla în izolare la domiciliu din 29 februarie a.c. și va fi internat la Spitalul de boli infecțioase din Craiova”, potrivit unei informări a Grupului de Comunicare Strategică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini