Redactia.ro
Home » Știri » Al patrulea deces în urma exploziilor de la Crevedia. Un bărbat de 43 de ani, cu arsuri grave, a murit

Al patrulea deces în urma exploziilor de la Crevedia. Un bărbat de 43 de ani, cu arsuri grave, a murit

Risc persistent al unei noi explozii la Crevedia! Noi detalii din anchetă

O altă victimă a exploziilor tragice de la Crevedia, care au avut loc în seara zilei de 26 august, a pierdut lupta pentru viață. Bărbatul, aflat în stare gravă, era internat la Spitalul Clinic de Urgență din București.

Al patrulea deces în urma exploziilor tragice de la Crevedia

Evenimentele dramatice de la stația GPL din Crevedia au șocat întreaga țară, iar consecințele lor au fost devastatoare. Din păcate, un număr de 58 de persoane au suferit răni, iar patru dintre ele au decedat. Cel mai recent deces a fost confirmat chiar în dimineața aceasta, când un bărbat de doar 43 de ani și-a pierdut viața. Starea acestuia a fost gravă de la început, prezentând arsuri pe o suprafață de 95% a corpului său.

„În cursul acestei dimineți, a decedat la Spitalul Floreasca un pacient aflat în stare foarte gravă încă de la începutul internarii, cu arsuri pe 95% din suprafața corporală. Adresăm condoleanțe familiei”, a anunțat Ministerul Sănătății.

Au trecut mai mult de șapte zile de la exploziile tragice, dar încă mulți răniți sunt sub supravegherea atentă a personalului medical.

Conform informațiilor furnizate de Ministerul Sănătății, cei 16 pacienți care se află într-o stare medie sau ușoară sunt internați în diverse unități medicale. Astfel, 6 dintre ei sunt la Spitalul Clinic de Urgență București, 4 la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar Arseni”, 5 la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, unul la Spitalul Universitar de Urgență București și unul la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

Care este starea răniților în urma exploziei de la Crevedia

Până în prezent, 25 de pacienți au fost externați, iar 12 au fost transferați în străinătate pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Pe pagina de Facebook a Primăriei Crevedeia a fost publicat un anunț de maximă importanță pentru locuitorii din Crevedia. Cei doi proprietari ai stației GPL au emis un comunicat oficial în care anunță că sunt dispuși să acopere costurile pentru reconstrucția caselor afectate de incendiul devastator. Cei doi proprietari au declarat că au angajat o companie pentru a efectua lucrările și sunt deschiși să ofere spijin financiar celor care au fost afectați de explozia devastatoare.

„Reiterăm intenţia societăţii FLAGAS SRL de a suporta costurile ocazionate cu aducerea imobilelor afectate la starea lor iniţială în cel mai scurt timp, sens în care precizăm faptul că am procedat la încheierea unui acord cu societatea BAMBAM Construction SRL ce are ca obiect efectuarea lucrărilor de proiectare, reconstruire, consolidare, amenajare, precum şi orice alt tip de lucrări specifice domeniilor de proiectare şi construcţii ce se dovedesc a fi necesare în vederea aducerii la starea iniţială a tuturor imobilelor afectate.

Dovada bunei noastre credinţe este susţinută atât de încheierea acordului mai sus menţionat, cât şi de plata avansului lucrărilor ce urmează a fi prestate, astfel cum rezultă din cadrul celor ataşate prezentei comunicări. Desigur, efortul nostru este necesar a fi îngăduit de către persoanele păgubite, fiind totodată esenţial sprijinul dumneavoastră în vederea stabilirii condiţiilor şi contextului prin care demersurile societăţi FLAGAS SRL pot fi concretizate”, se arată în documentul publicat duminică de Primăria Crevedia pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: