Redactia.ro
Home » Știri » Alarmă în Bucureşti! Jaf la vila unui fost ofiţer SRI din Voluntari. Hoţii umblă liberi cu un pistol letal, cu zeci de cartuşe

Alarmă în Bucureşti! Jaf la vila unui fost ofiţer SRI din Voluntari. Hoţii umblă liberi cu un pistol letal, cu zeci de cartuşe

S-a dat alarma lângă Bucureşti. Mai exact, în Voluntari, judeţul Ilfov. Un pistol letal, zeci de cartuşe și bijuterii au fost furate dintr-o locuinţă ce i-ar aparţine unui fost ofițer SRI, iar bunurile erau ținute într-un seif.

Polițistul era plecat de acasă împreună cu familia, timp în care hoții au spart casa și seiful.

Au furat o armă şi cartuşele, din seif

Jaful ar fi avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă. Deși vecinii au auzit zgomote pe timpul nopții în curtea vecinului lor, aceștia n-au sunat la poliție, iar întâmplarea s-a aflat abia seara trecută când bărbatul s-a întors și-a găsit casa spartă.

Fostul ofițer SRI locuiește într-un complex rezidențial privat în care casele pot ajunge și la 300.000 de euro. Bărbatul regretă că n-a fost mai atent cu oamenii pe care i-a adus în propria casă.

Hoții au furat din seif o armă, 24 de cartușe și niște bijuterii. Victima jafului este un fost ofițer SRI care spune că se înțelegea bine cu toată lumea, nu avea dușmani, dar are în minte un suspect.

Păgubitul l-a păzit pe preşedintele SUA

Păgubitul susţine că a asigurat securitatea pentru importanți demnitari, pentru președintele Statelor Unite ale Americii, în momentul în care acesta a venit în România, pentru șeful FBI-ului când a fost la noi în ţară, dar și pentru mai mulți președinți de țări și, bineînțeles, pentru președintele României de mai multe ori.

Spune că a mai fost în Irak, în Emiratele Arabe Unite, dar și în Afganistan. Este un ofițer al Brigăzii Antiteroriste cu foarte multă experiență şi care era plecat în vacanță în acest weekend, în momentul în care mai mulți hoți ar fi intrat în casa lui și i-ar fi furat un pistol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: