Redactia.ro
Home » Monden » Alături de cine și-a sărbătorit Ion Dichiseanu ziua de naștere? Ce-și dorește la 87 de ani

Alături de cine și-a sărbătorit Ion Dichiseanu ziua de naștere? Ce-și dorește la 87 de ani

Ion Dichiseanu

Actorul Ion Dichiseanu a împlinit vârsta de 87 de ani, iar acest lucru a fost un prilej pentru a avea alături de el persoanele dragi. Deși a fost obișnuit să țină petreceri fastuoase cu mulți învitați, anul acesta, forțat de împrejurări, s-a aniversat într-un cadru restrâns, cu familia. 

”Mi-e dor de petrecerile acelea mari”

Ion Dichiseanu a fost obișnuit să petreacă mult cu orice prilej, mai ales de ziua lui. Din cauza pandemiei a trebuit să renunțe la extravaganțe și să se bucure de timpul cu familia lui.

„Am plecat din Bucureşti la cuscrii mei. Nu am putut să îmi fac ziua la restaurant, aşa cum făceam de obicei, dar mă simt bine. Toţi prietenii m-au sunat şi mi-au dat mesaje. La telefoane am răspuns cât am putut, că am mai băut şi eu, am mai dansat cu toţii. Mi-e dor de petrecerile acelea mari, cu prieteni, cu lăutarii, dar acum m-am conformat”, a declarat Ion Dichiseanu la Antena Stars.

Actorul s-a bucurat de toată atenția familiei și a prietenilor. A primit multe cadouri și se bucură că este înconjurat de oameni care i-au fost alături și îi vor fi.

”Oricum, noi sărbătorim trei zile, prima data ziua e mea, apoi ziua fiicei. Trei zile şi trei nopţi. Am primit multe cadouri, sticle de tot felul, eşarfe, parfumuri, cămăşi, pulovere, încă nu le-am despachetat pe toate. Dar, în mod deosebit, îmi doresc un Mercedes decapotabil, mi l-a promis fiica mea. Aş vrea să merg cu noua maşină prin Europa”, a spus Ion Dichiseanu la Antena Stars.

Ion Dichiseanu, cu fosta soție și la 12 ani de la divorț

Spre deosebire de alte foste cupluri, Ion Dichiseanu a rămas în relații bune cu Simona Florescu, la 12 ani de la divorț. Se spune că ochii care nu se văd, se uită! Nu este și cazul lor, pentru că Simona Florescu (52 de ani) și Ion Dichiseanu (86 de ani) fac tot posibilul să se vadă. De dragul fiicei lor, Ioana, și al nepoatei lor, Anastasia, o dulceață de fetiță cu părul blond și ochi de safir.

Deși sunt divorțați cu acte în regulă de 12 ani, cei doi continuă să se vadă. De când este bunic, Ion Dichiseanu a prins și mai multă energie. Spune că micuța Anastasia este îngerul lui și că de când s-a născut, i-a adus o doză de energie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: