Redactia.ro
Home » Monden » Alături de cine va crește fiica Ronei Hartner?! A venit rezultatul în procesul de custodie

Alături de cine va crește fiica Ronei Hartner?! A venit rezultatul în procesul de custodie

Cu cine va crește fiica Ronei Hartner?!

După un proces îndelungat și tensionat, decizia finală în privința custodiei fiicei regretatei Rona Hartner a fost pronunțată, stabilindu-se că Rita Sumalya va rămâne în grija mătușii sale, Rinda Hartner, în Franța. Acest verdict vine după o serie de acuzații grave la adresa tatălui fetei, Rocco Sedano, evidențiind un conflict familial intens.

Decizia instanței: Custodia acordată mătușii Ritei

În lumina argumentelor prezentate, instanța a decis ca Rita Sumalya să locuiască alături de mătușa sa, Rinda Hartner, în Toulon, Franța – orașul în care a trăit și mama sa. Această hotărâre reprezintă un capitol important în disputa pentru custodie dintre mătușa Ritei și tatăl ei, subliniind preocuparea instanței pentru binele minorului.

Deși custodia a fost acordată mătușii, Rocco Sedano a primit dreptul de a-și vizita fiica o dată la două săptămâni, cu condiția acceptului acesteia. În plus, orice deplasare a Ritei în afara Franței va necesita semnătura tatălui, o situație care complică dorința fetei de a vizita România și mormântul mamei sale.

Rinda Hartner a exprimat nemulțumirea față de rolul limitat pe care Rocco Sedano l-a avut în viața Ritei în ultimii 15 ani, sugerând că interesul acestuia pentru custodia fetei ar avea la bază motivații financiare, legate de ajutoarele statului francez pentru creșterea copilului. De asemenea, mătușa Ritei a menționat dificultățile întâmpinate în obținerea permisiunii pentru ca Rita să călătorească în România.

„Tatăl fetei are rolul avut în ultimii 15 ani. Unul de decor. Un tată e tată când e lângă copil toți anii, nu începând cu 15 ani… Lupul își schimbă blana, dar năravul nu. Continuăm… Fata e bine, cu mama. Singura chestie care e mai dificilă e că fata ar vrea să vină în țară la mormântul mamei ei, dar nu poate să iasă fără semnătura lui. Tatăl nu dă semnătura. Până una- alta, fata e bine și asta e cel mai important”, declara Rinda Hartner pentru Prima TV.

Moștenirea spirituală și materială a Ronei Hartner

Rona Hartner, o prezență emblematică pe scena artistică, a lăsat în urma ei nu doar o carieră impresionantă, ci și o luptă pentru binele fiicei sale. Divorțurile prin care a trecut au avut un impact semnificativ asupra vieții sale personale și financiare, artista făcând eforturi considerabile pentru a-și asigura bunăstarea financiară în fața problemelor medicale cu care s-a confruntat.

„Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce vrut de la mine. I-am zis să ia tot ce vrea. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect.

Și cu conturile ne-am aranjat. De aia ne-au trebuit două luni până să anunțam divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el”, declarase Rona Hartner la spynews.ro.

Decizia instanței în privința custodiei Ritei deschide noi perspective pentru viitorul tânărei, oferindu-i stabilitate și suportul necesar pentru a depăși pierderea mamei sale. Totodată, această situație scoate în evidență complexitatea relațiilor familiale și importanța protecției intereselor minorilor în asemenea dispute.

Pe măsură ce Rita Sumalya crește și își continuă drumul în viață, moștenirea mamei sale – atât cea spirituală, cât și cea materială – va rămâne un pilon de sprijin în fața provocărilor viitoare. Este de sperat că, în timp, relația dintre Rita și tatăl ei se va îmbunătăți, permițându-i să închidă acest capitol dificil și să se concentreze pe viitor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: