Redactia.ro
Home » Monden » Albert, fiul Romaniței Iovan, la doar 16 ani culege roadele muncii. Puțini adolescenți ating performanțele lui

Albert, fiul Romaniței Iovan, la doar 16 ani culege roadele muncii. Puțini adolescenți ating performanțele lui

GALERIE FOTO (2)

Albert, fiul Romaniței Iovan, la doar 16 ani culege roadele muncii. Puțini adolescenți ating performanțele lui. Iată detaliile!

Albert, fiul Romaniței Iovan, la doar 16 ani culege roadele muncii

Albert, fiul Romaniței Iovan, este un adolescent de 16 ani care a reușit să facă o performanță uluitoare în domeniul sporturilor de motor, fiind pilot de raliuri. Însă, acesta nu este singurul aspect care îl face special. Albert se evidențiază prin atitudinea sa matură și modul său de a gândi, în special când vine vorba de relațiile cu fetele.

Într-un interviu, Romanița Iovan a dezvăluit că nu s-a amestecat niciodată în viața privată a fiului său și nici nu intenționează să o facă. În schimb, este fericită să afle că fiul ei întâlnește fete și îi oferă sfaturi doar dacă este solicitată. Iată ce declară vedeta!

Romanița Iovan, despre importanța comunicării în relația cu fiul ei

Deși băieții sunt adesea mai introvertiți în relațiile cu fetele, Albert pare să fie diferit. El consideră că comunicarea este esențială într-o relație și că este important să existe o chimie între cei doi parteneri. Mama sa a dezvăluit că au o relație specială, bazată pe prietenie și încredere, ceea ce îi permite să discute deschis și să își ofere reciproc sfaturi.

„Reporter: Știu că fiul dumneavoastră are 16 ani, deci presupun că poate are și el o prietenă. Îi dați sfaturi legate de fete?

Romanița Iovan: Nu m-am amestecat niciodată și nici nu mă voi amesteca. Sunt foarte bucuroasă când se întâlnește cu fete. Deocamdată nu există o prietenă stabilă. Pentru el este foarte importantă comunicarea. A zis că îi trebuie o chimie cu fata respectivă, își dorește comunicare, îi trebuie mai mult timp până să poată vorbi cu ea, să aibă un numitor comun. Mi se pare extraordinar pentru un copil, mai ales băiat, să își dorească comunicare cu fata”, a declarat Romanița Iovan pentru Impact. 

Romanița Iovan, relație specială cu Albert

Romanița Iovan a explicat că este important să existe o comunicare constantă între părinți și copii, în special în timpul adolescenței, când aceștia trec prin multe schimbări și transformări. Ea își susține fiul în orice decizie și îl încurajează să urmeze ceea ce îi place și îl pasionează.

„Reporter: Băieții, de obicei, pot fi mai introvertiți când vine vorba de relații. Cum reusiți să discutați cu Albert?

Romanița Iovan: Noi avem o relație specială, suntem foarte buni prieteni. Vorbim de multe ori să rămânem prieteni, indiferent de vârsta lui. A devenit deja adolescent, are 187 cm, e plin de mușchi, ține mult la aspectul fizic, ține la sănătatea lui. Ne povestim, iar eu îi povestesc tot și este foarte atent la ceea ce fac. Când plec de acasă, vrea să vadă cum m-am îmbrăcat. E o diferență de 42 de ani între noi, îmi doresc să rămân o mamă tânără pentru el, îmi doresc să rămân prezentă în viața copilului meu, chiar dacă vremurile de schimbă și generația mea înseamnă altceva. Prietenia dintre o mamă și fiul ei este esențială”, a declarat aceasta pentru aceeași sursă

Puțini adolescenți ating performanțele lui Albert

Albert a ales să se concentreze pe sporturile de motor, dar nu a uitat de importanța educației. El a construit o mașină electrică la școală și se gândește să urmeze o facultate tehnică, pentru a se dezvolta ca inginer. Această atitudine responsabilă și dorința de a învăța sunt încurajate de mama sa, care vrea să îi ofere fiului ei cele mai bune șanse în viață.

„Reporter: A fost greu să gestionați trecerea la adolescență a fiului dumneavoastră?

Romanița Iovan: A avut momente când era mai introvertit, dar am reușit prin comunicare. Eu am foarte multă comunicare cu el. Este foarte important! Copilul este în continuă mișcare, în schimbare și ai nevoie de informații ca să poți pune cap la cap tot ceea ce se întâmplă cu el. M-a încântat foarte tare că nu a ales calculatorul în detrimentul activităților sportive, el fiind pilot de raliuri. L-am susținut de la început. Îmi pare bine că poate funcționa spre o meserie. De la pilot de raliuri a construit la școală o mașină electrică, iar acum se gândește să meargă spre o facultate tehnică, inginerie”, a concluzionat Romanița Iovan pentru sursa citată. 

Albert este un adolescent remarcabil, care se evidențiază prin pasiunea sa pentru sporturile de motor, dar și prin atitudinea sa matură și responsabilă. Relația specială dintre el și mama sa, bazată pe încredere și comunicare deschisă, este un exemplu pentru toți părinții și copiii care își doresc să își construiască o relație puternică și sănătoasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: