Redactia.ro
Home » Monden » Alec Baldwin a devenit tată pentru a șaptea oară, la 62 de ani. Celebrul actor, furios pe reacția fanilor

Alec Baldwin a devenit tată pentru a șaptea oară, la 62 de ani. Celebrul actor, furios pe reacția fanilor

GALERIE FOTO (2)

La cei 62 de ani, celebrul actor Alec Baldwin a devenit tată pentru a şaptea oară. Anunțul i-a șocat pe fani, iar reacțiile lor nu au făcut decât să-l înfurie pe starul de la Hollywood.

Soţia lui Alec Baldwin, Hilaria, a făcut anunțul întregirii familiei cu un nou membru! A fost vorba de naşterea fetiţei Lucia, care este adusă pe lume de o mamă surogat.

Așa se face că micuța Lucia este cel de-al șaselea copil al cuplului Hilaria și Alec Baldwin. Însă, Baldwin mai are o fată, în vârstă de 25 de ani, din căsătoria cu actriţa Kim Basinger.

La aflarea veștii legate de nașterea micuței Lucia, fanii l-au întrebat cine este femeia care a adus fetița pe lume, iar acest fapt la deranjat extrem de tare pe actor.

″În astfel de situații se adresează felicitări”, le-a replicat Alec Baldwin furios fanilor săi curioși.

Hilaria (36 de ani) și Alec Baldwin (62 de ani) au devenit părinții lui Eduardo, cu aproximativ 6 luni în urmă.

Alec Baldwinn și Hilaria mai au împreună patru copii, o fiică și trei fii, Carmen (7 ani), Rafael (5 ani), Leo (4 ani) și Romeo (2 ani).

Soția lui Baldwin, Hilaria, a publicat o imagine în dreptul căreia a scris doar „7❤Alec”, referindu-se la cei șase copii ai lor și la Ireland, fiica actorului din primul mariaj cu actrița Kim Basinger. Însă nici ea, nici Alec Baldwin nu au oferit vreun alt detaliu despre noul bebeluș care le-a întregit familia.

Hilaria arată uimitor la doar 6 luni de la nașterea micuțului Eduardo! Soția lui Alec Baldwin și-a recăpătat rapid silueta impecabilă.

„Îi mulțumesc corpului pentru tot ce a făcut și tot ce continuă să facă. Sunt recunoscătoare pentru această călătorie, pentru că i-am fost casă fiului meu. Pentru că l-am adus pe lume în siguranță și pentru că mă simt pregătită să revin la mine … pas cu pas, cu răbdare, afecțiune și timp”, scria Hilaria după nașterea fiului ei Eduardo, în septembrie 2020.

„Am rămas însărcinată cu Carmen la 28 de ani. Acum am 36. Am fost însărcinată o dată la un an cel puțin. Adică, ce vreau să zic este că am fost însărcinată timp de vreo 8 ani. Asta e mult. Corpul meu e obosit!”, a încheiat.

Vestea că va deveni mamă din nou a venit pentru Hilaria la cinci luni de la anunțul dureros că pieduse o sarcină. La vremea aceea, soția lui Baldwin a mărturisit că sarcina cu „fetița lor” s-a încheiat la 4 luni.

Alec Baldwin a cunoscut-o pe Hilaria în anul 2011, în Manhattan. În ciuda diferenței de 26 de ani dintre ei, și-au declarat iubirea și s-a căsătorit la New York, în iunie 2012.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: