Redactia.ro
Home » Monden » Alec Baldwin este din nou în atenția autorităților, după ce o membră a producției „Rust” i-a adus noi acuzații și l-a dat în judecată

Alec Baldwin este din nou în atenția autorităților, după ce o membră a producției „Rust” i-a adus noi acuzații și l-a dat în judecată

Tragedia de pe platourile de filmare „Rust” continuă să aibă urmări dificile pentru Alec Baldwin. După accidentul care a provocat moartea directorului de imagine Halyna Hutchins, actorul are parte de noi acuzații din partea unei membre a producției. Mamie Mitchell l-a dat în judecată pe artist, iar mărturisirile sale sunt cutremurătoare.

Industria cinematografică de la Hollywood a fost cutremurată în urma accidentului tragic de pe platourile de filmare ale producției „Rust”. În timpul repetițiilor unei scene cu împușcături, regizorul de imagine Halyna Hutchins și-a pierdut viața, iar anchetatorii încă încearcă să stabilească cu exactitate circumstanțele în care a avut loc accidentul.

Totul s-a întâmplat în data de 21 octombrie, iar cel care a tras focul de armă a fost Alec Baldwin. Actorului i-a fost înmânată arma de echipa de pe platourile de filmare, însă aceasta nu a fost verificată în prealabil de aceștia. Fără să știe că în mâna sa se află un pistol adevărat, bărbatul a urmat scenariul și indicațiile primite de la echipa sa.

O membră a producției „Rust” i-a adus noi acuzații și l-a dat în judecată pe Alec Baldwin

Moartea Halynei Hutchins a reprezentat un moment critic pentru cariera actorului, care a decis ca pentru perioada ce va urma să se retragă din lumea publică și din proiectele în care era implicat. A încercat să fie lângă familia îndurerată a directorului de imagine ucis, iar în ceea ce privește colaborarea cu autoritățile bărbatul a confirmat că va face toate eforturile să fie la dispoziția acestora.

Chiar dacă anchetatorii au etichetat incidentul ca fiind un accident, Alec Baldwin nu se bucură de susținerea echipei de producție, care continuă să îl învinovățească pentru neglijență. Printre aceștia se numără și Mamie Mitchell, care a declarat că scenariul filmului „Rust” nu prevedea utilizarea unui pistol pe platourile de filmare. Astfel, femeia a decis să-l dea în judecată, iar autoritățile vor stabili în săptămânile ce vor urma veridicitatea acuzațiilor reclamantei.

„Nu era nimic în scenariu despre pistolul care a fost descărcat de inculpatul Baldwin sau de către orice altă persoană”, spune Mamie Mitchell.

Mai mult, Mamie Mitchell este de părere că ceilalți membri ai echipei de producție încearcă să-l apere pe Baldwin. Conform spuselor acesteia actorul ar fi trebui să se asigure că pistolul nu reprezintă un pericol pentru celelalte persoane aflate pe platourile de filmare, lucru care nu s-a întâmplat.

„Domnul Baldwin nu se poate ascunde în spatele regizorului adjunct pentru a încerca să scuze faptul că nu a verificat el însuși arma.”, a mai adăugat aceasta.

Alec Baldwin a fost dat în judecată de bărbatul care a prins-o pe Halyna Hutchins în urma împușcăturii

Aceste acuzații vin doar la o săptămână după ce un alt membru al producției l-a dat în judecată pe Alec Baldwin. Este vorba de Serge Svetnoy, electricianul de pe platourile de filmare. Bărbatul susține că a fost rănit în urma accidentului, iar amintirea celor întâmplate l-a lăsat cu traume serioase.

El a fost cel care se afla lângă Halyna Hutchins în momentul în care a fost împușcată, iar clipele ce au urmat au fost terifiante, deoarece a ținut-o în brațe până când cadrele medicale s-au deplasat la locul tragefiei.

„Materiale rezultate în urma descărcării armei l-au lovit direct pe reclamant. Glonțul l-a ratat la limită înainte să îi lovească pe regizoarea de imagine a filmului Halyna Hutchins și pe regizorul său Joel Souza. Reclamantul a suferit răni, inclusiv stres emoțional sever, ca urmare directă a acestui incident”, au declarat avocații lui Serge Svetnoy, potrivit CNN.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: