Redactia.ro
Home » Monden » Alec Baldwin, în lacrimi la primul interviu acordat după ce a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins

Alec Baldwin, în lacrimi la primul interviu acordat după ce a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins

Alec Baldwin, în lacrimi la primul interviu acordat după ce a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins

Alec Baldwin, în lacrimi la primul interviu acordat după ce a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins. Celebrul actor se află într-o situație cumplită după ce a ucis-o pe directoarea de imagine Halyna Huutchins, în timpul filmărilor de la „Rust”. Alec a oferit primul interviu după tragedie.

Alec Baldwin, în lacrimi la primul interviu acordat după ce a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins

Alec Baldwin, în lacrimi la primul interviu acordat după ce a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins. Este unul dintre cei mai celebri actori de la Hollywood, iar în ultima perioadă a trecut printr-o situație dificilă. În timpul filmărilor pentru filmul „Rust”, Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine Halyna Hutchins. Actorul este devastat de această tragedie, mai ales că pistolul trebuia să fie încărcat cu gloanțe oarbe.

Recent, Alec a oferit primul interviu de la tragedie, mărturisind cu ochii în lacrimi că nu a apucat să apese pe trăgaci, iar arma s-a descărcat. Actorul i-a spus jurnalistului postului de televiziune ABC, George Stephanopoulos că nu se simte vinovat de această tragedie. „Trăgaciul nu a fost apăsat. Nu am apăsat pe trăgaci. N-aş îndrepta niciodată o armă către cineva şi apoi să apăs pe trăgaci. Niciodată. Cineva a pus un glonț într-o armă. Știu că nu sunt eu”, a spus Alec Baldwin.

Alec Baldwin ar putea ajunge la finalul carierei sale

Alec Baldwin este actorul principal și producătorul westernului „Rust”. Jurnalistul a spus că Alec a povestit în detaliu ce s-a întâmplat pe platoul de filmare în acea zi. De asemenea, celebrul actor a recunoscut că ar putea ajunge la finalul carierei sale de actor după moartea directorul de imagine, Halyna Hutchins. „S-ar putea întâmpla asta, dar nu-mi pasă”, a mai spus Baldwin.

Acesta a declarat că în timpul repetiției din 21 octombrie, Halyna îi dirija fiecare mișcare, iar el a ținut arma acolo unde specialista i-a spus să o țină pentru a obține cadrul perfect. „Nu am apăsat pe trăgaci. Am armat pistolul. Am spus: Poți să vezi asta? Poți să vezi asta? Poți să vezi asta? Și apoi am dat drumul la percutorul armei, iar arma s-a descărcat”, a continuat Baldwin. Este prima dată când Alec Baldwin a vorbit despre incident în fața camerei.

Halyna Hutchins a fost împușcată mortal

Halyna Hutchins, directoarea de imagine a filmului Rust, a fost împușcată în timpul filmărilor. Aceasta a fost transportată cu elicopterul la spital, dar la scurt timp a murit din cauza rănilor suferite. Regizorul Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost și el rănit. Potrivit înregistrărilor de la tribunal, Baldwin a primit arma de la asistentul de regie al filmului, Dave Halls, care nu știa că aceasta conținea gloanțe reale. Se pare că Halls primise arma de la Hannah Gutierrez-Reed, armuerietul de 24 de ani care a lucrat la film. Ulterior, avocații acesteia au declarat că Hannah nu știa de unde proveneau cartușele cu muniție reală.

Potrivit unor documente judiciare, anchetatorii au descoperit în timpul unei percheziții pe proprietatea unui furnizor de recuzită și arme pentru platourile de filmare din Albuquerque, documente care aveau legătura cu Rust și munitie reală suspectă, destinată unui revolver ca cel pe care l-a folosit Alec Baldwin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: