Redactia.ro
Home » Monden » Alec Baldwin refuză să predea telefonul personal autorităților. Anchetatorii au mandat de confiscare și percheziție pentru mobilul actorului

Alec Baldwin refuză să predea telefonul personal autorităților. Anchetatorii au mandat de confiscare și percheziție pentru mobilul actorului

GALERIE FOTO (2) Alec Baldwin refuză să predea telefonul personal autorităților.

Alec Baldwin refuză să predea telefonul personal autorităților. Celebrul actor a trăit momente de groază în timpul filmărilor pentru pelicula Rust. Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine Halyna Hutchins, în timp ce filma o scenă. Anchetatorii care investighează moartea acesteia au mandat de confiscare și percheziție pentru telefonului lui Alec Baldwin, dar acesta a refuzat să îl predea.

Alec Baldwin refuză să predea telefonul personal autorităților. Anchetatorii au mandat de confiscare și percheziție pentru mobilul actorului

Alec Baldwin refuză să predea telefonul personal autorităților. Documentul de opt pagini scris de Biroul Șerifului din Santa Fe, pentru a obține autorizație pentru cercetarea telefonului mobil al lui Alec Baldwin a fost aprobat de un judecător local. Autoritățile pot căuta pe dispozitivul actorului mesaje text, e-mailuir, mesaje de pe rețelele sociale, dar și istoricul browserului. De asemenea, orice informație fără legătura luată de pe telefon va fi sigilată.

Considerăm că pot exista dovezi pe telefon, multe persoane folosindu-și telefoanele mobile în timpul și/sau după comiterea infracțiunilor. Astfel de informații, dacă există, pot fi materiale și relevante pentru această investigație. De asemenea, înțelegem că au fost trimise și primite mai multe e-mailuri și mesaje text în timpul filmărilor”, se arată în cererea Biroului Şerifului din Santa Fe, citată de AP. În mandat, detectivul susține că telefonul actorului conține dovezi legate de producați filmului, deoarece interviurile cu membrii echipajului au dezvăluit că mai multe email-uri au fost schimbate înainte și după filmări. De asemenea, Alexandria Hancock, detectiv în Santa Fe a cerut mandatul de perecheziție după ce Baldwin și avocatul său au refuzat să predea telefonul.

Detectivul a citit un interviu cu anchetatorii în care actorul a spus că a trimis un e-mail cu armurierul filmului, Hannah Guttierez Reed, despre ce stil de armă să folosească pe platou, solicitând o pistolă mai mare, înainte de a alege un Colt 45. O căutare de pe telefonul lui Hutchis a scos la iveală mesaje despre film, dar și o chitanță de la diferite companii. Telefonul victimei a fost deja cercetat și conținea conversații despre film încă din luna iulie si fotografii din data de 7 septembrie.

Halyna Hutchins

Alec Baldwin se apără

În urmă cu câteva săptămâni, directorul de imagine al filmului Rust a murit după ce a fost împușcată accidental de Alec Baldwin. Actorul se apără spunând că exersa mișcarea de scoatere a unui pistol din toc și a îndreptat-o spre camera de filmat, în spatele căreia se afla Halyna. În acel moment s-a produs împușcătura care i-a fost fatală directoarei de imagine.

Regizorul Joel Souza, rănit la umăr în urma focului de armă, se afla în spatele victimei. Acesta a declarat că a auzit un sunet care seamănă cu pocnetul unui bici, urmat de o bubuitură. „Alec Baldwin era aşezat pe o bancă în decorul unei biserici şi exersa mişcările de scoatere a pistolului din toc„ a spus acesta. După focul de armă, Halyna s-a ținut cu mâinele de abdomen și a început să meargă în spate, după care a fost ajutată să se așeze pe pământ.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: