Redactia.ro
Home » Monden » Alec Baldwin va deveni tată a opta oară. Soția sa este însărcinată

Alec Baldwin va deveni tată a opta oară. Soția sa este însărcinată

GALERIE FOTO (5) Alec Baldwin va deveni tată a opta oară.

Alec Baldwin va deveni tată a opta oară. Celebrul actor a primit o veste minunată de la soția sa, Hilaria. Deși în urmă cu câteva luni a ucis-o pe directoarea de imagini pe platourile de filmare ale filmului ”Rust”, Alec Baldwin are motiv de sărbătoare. Actorul va deveni tătă pentru a opta oară.

Alec Baldwin va deveni tată a opta oară. Soția sa este însărcinată

Bucurie mare în familia lui Baldwin. Soția actorului Alec Baldwin, Hilaria, este însărcinată cu cel de-al șaptelea copil. Aceasta a făcut anunțul marți, spre surprinderea internauților. ”După multe suişuri şi coborâşuri care s-au întâmplat în ultimii ani, avem o surpriză uriaşă pentru voi! Un nou Baldwinito va veni pe lume în toamna asta. Eram convinşi că avem o familie completă, dar ne încântă peste măsură această veste. ”Împărtăşesc momentul cu voi. Abia i-am anunţat pe copii şi, după cum vedeţi, sunt super încântaţi de veste. Bebeluşul e o rază de lumină în vieţile noastre. O binecuvântare şi un dar nepreţuit în aceste vremuri nesigure”, a adăugat soţia lui Alec Baldwin.Alec Baldwin și Hilaria mai au 6 copii, iar actorul mai are o fiică cu Kim Basinger, fosta sa soție. Ireland are 26 de ani.

Alec Baldwin, implicat în scandal

Actorul trece prin momente dificile, după ce a împușcat-o mortal pe directoarea de imagini Halyna Hutchins pe platourile de filmare. Pe 21 octombrie, actorul a fost implicat în impușcarea fatală a Halynei. Familia acesteia l-a dat în judecată pe el și pe ceilalți producători ai filmului, susținând că nepăsarea acestora față de nemulțumirile privind măsurile de siguranță de pe platoul de filmare a condus la moartea acesteia. Avocatul care îi reprezintă pe soțul și fiul Halynei Hutchis, a condamnat, în timpul unei conferinte de presă, comportamentul actorului ALec Baldwin. Avocatul a prezentat o listă are conține, în opinia sa, 15 criterii în vigoare în industria cinematografică care au fost ignorate pe platoul de filmare. Acesta a spus că ar fi trebuit să se folosească un pistol fals și nu o armă reală și că nu există o persoană calificată să manipuleze armele de foc în momentul accidentului. “Şi-a pierdut soţia care era dragostea vieţii lui, iar fiul ei a pierdut o mamă. Asta nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată.”, a declarat reprezentantul familiei Hutchins, Brian Panish.

Baldwin a fost criticat pentru acțiunile sale după moarta directoarei de imagine. Actorul și-a cumpărat o casă de vacanță în valoare de milioane de dolari, iar soția sa continuă să fie activă în social media. Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită pe platourile de filmare din New Mexico și a provocat moartea Haliney și rănirea regizorului Joel Souza. „Acesta este un caz rar în care sistemul s-a defectat și cineva ar trebui să fie responsabil pentru consecințele tragice. Acea persoană nu este Alec Baldwin. 21 octombrie a fost cea mai proastă zi din viața lui Alec Baldwin. Această zi continuă să-l bântuie”, se arată în documentele depuse în instanță de echipa legală a actorului care lucra și ca producător executiv alp peliculei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: