Redactia.ro
Home » Știri » Alegeri locale 2020. Elena Udrea a anunțat cu cine a votat: „Am dat votul pe…”

Alegeri locale 2020. Elena Udrea a anunțat cu cine a votat: „Am dat votul pe…”

alegeri locale

Alegeri locale 2020. Elena Udrea a mers, duminică, la vot să-și aleagă primarul. Fostul ministru al Turismului a anunțat că a votat cu candidatul cel mai bun la Primăria Capitalei.

Udrea a votat „pe vechi”. Aceasta a mai transmis că, în opinia ei, „nou nu înseamnă neapărat și mai bun”.

„Am votat, gata! Ce noroc sa pot vota inca o data, a cata oara in 20 de ani🤔, cu cel mai bun! Si ce sansa pentru Bucuresti si pentru Romania!

P.S. Am dat votul “pe vechi”. M-am saturat de tampenia asta, de 30 de ani incoace, sa votam “noul”. Nou nu inseamna neaparat si mai bun. Dimpotriva, s-a tot dovedit ca ce-i nou e din ce in ce mai prost si mai corupt… ”, a scris Elena Udrea pe pagina ei de Facebook.

Am votat, gata! Ce noroc sa pot vota inca o data, a cata oara in 20 de ani🤔, cu cel mai bun! Si ce sansa pentru…

Publicată de Elena Udrea pe Duminică, 27 septembrie 2020

Alegeri locale 2020. Prezența la vot e foarte scăzută

Aproape 19 milioane de români sunt aşteptaţi, dumnică, să voteze la alegerile locale. Cetățenii cu drept de vot își vor alege primarii, președinții de consilii județene, dar și pe cei care vor face parte, timp de patru ani, din consiliile locale și județene. În total, peste 43.000 de funcții la stat sunt în joc la alegerile de astăzi, potrivit Agerpres.

Secțiile de votare din toată țara s-au deschis la ora 7.00, iar românii vor putea să-și exprime opțiunea electorală până la ora 21.00, când vor afla primele rezultate ale exit-poll. Prezența la vot, la nivel național, până la ora 14.00, este de 23,71%. În primele șapte ore de la deschiderea urnelor, s-au prezentat la vot 4.338.179 de alegători.

Județele cu cea mai mare prezență la vot sunt Olt (31,11%), Teleorman (30,87%), Giurgiu (30,55%). Județele cu cea mai scăzută prezență la vot sunt Iași (19,77%), Vaslui (19,67%), Covasna (19,16%). În București, până la ora 14.00 s-au prezentat la urne, 18,41% dintre alegători, aceasta fiind în continuare cea mai scăzută prezență la vot din țară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: