Redactia.ro
Home » Știri » Elena Udrea și-a făcut tatuaj! Cum arată desenul de pe piele și ce semnificație are. FOTO

Elena Udrea și-a făcut tatuaj! Cum arată desenul de pe piele și ce semnificație are. FOTO

GALERIE FOTO (2)

Elena Udrea a ajuns, marți, în fața judecătorilor de la Curtea de Apel București. Fostul ministru și-a prezentat pentru prima oară, în public, tatuajul cu o semnificație profundă.

Desenul realizat în zona claviculei este o declarație de iubire pentru fiica sa, Eva Maria, care a împlinit vârsta de doi ani zilele trecute. Elena Udrea și-a scris numele fetiței pe piele, urmat de un mesaj în limba spaniolă: „Eva Maria, amor de mi vida”. Și invitaţii prezenți la petrecerea aniversară a micuței Eva Maria au fost surprinşi să vadă tatuajul realizat în Costa Rica.

captură România TV

De ce a ales un tatuaj cu numele fetiței

Elena Udrea le-a spus prietenilor că şi-a dorit încă de când s-a născut fetiţa sa să-şi facă acest tatuaj. Fosta ministră crede că abia acum a fost momentul să-l realizeze şi că a ales să-l facă în limba spaniolă deoarece atunci se aflau în Costa Rica, unde se vorbeşte această limbă, şi că aşa a simţit că rezonează cu trăirile ei.

„Mi-am dorit foarte mult de când am născut-o să fac această declarație de dragoste care să fie aici tot timpul cu mine, chiar și atunci când nu este ea (n.r. Eva Maria). Acum că a făcut 2 ani, am avut ocazia să realizez acest tatuaj în limba spaniolă, pentru că atunci când m-am gândit să-mi tatuez mesajul acesta pe umăr mă aflam în Costa Rica.

Mă aflam de fapt închisă în Costa Rica, și toate femeile de acolo, care toate erau mame, aveau tatuate numele copiilor pe brațe sau oriune puteau să le vadă în fiecare zi și mi s-a părut că într-adevăr este un lucru care te ține foarte aproape de copilul tău atunci când tu nu ești lângă el”, a mărturisit Elena Udrea despre tatuajul pe care și l-a făcut cu ocazia aniversării de doi ani a fetiței sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: