Redactia.ro
Home » Monden » EBA, invitată la ziua fiicei Elenei Udrea. Cum a fost îmbrăcată fiica lui Traian Băsescu

EBA, invitată la ziua fiicei Elenei Udrea. Cum a fost îmbrăcată fiica lui Traian Băsescu

GALERIE FOTO (7) EBA, invitată la ziua fiicei Elenei Udrea.

Elena Udrea și-a sărbătorit fiica pe 20 septembrie, organizându-i o petrecere în afara Bucureștiului. Fosta politiciană și-a invitat apropiații, printre aceștia numărându-se și Elena Băsescu, fiica fostului președinte al României.

EBA, invitată la ziua fiicei Elenei Udrea. Cum a fost îmbrăcată fiica lui Traian Băsescu

Elena Udrea și-a sărbătorit pe 20 septembrie fiica. Micuța Eva Maria a împlinit doi ani, iar fostul ministru al Transporturilor a organizat o petrecere în afara Capitalei. Petrecerea a avut loc în aer liber, fiind invitați mai mulți apropiați ai acesteia.

Printre aceștia s-a aflat și EBA, alături de cei trei copii ai săi, Sofia Anais, Traian Junior și Anastasia. Cu ocazia acestui eveniment, Elena Băsescu a postat pe rețelele de socializare o filmare în care apare alături de copii ei, în timp ce se îndreptau spre petrecerea organizată de ziua Evei Maria. Evenimentul a avut loc în interiorul complexului de lux Accacia Village, care se întinde pe 3 hectare, în comuna Ogrezeni, județul Giurgiu.

Mezina familiei Băsescu a purtat o rochie cu model floral, de vară, asortată cu o curea neagră. Ținuta Elenei Băsescu a fost una lejeră, având în vedere că evenimentul a avut loc în aer liber.

Elena Udrea, petrecere de lux pentru fiica sa

Elena Udrea, în vârstă de 46 de ani este o femeie împlinită. Aceasta și-a format o familie cu Adrian Alexandrov, cu care are o fetiță, pe Eva Maria.

La împlinirea celor doi ani, Elena a decis să-i organizeze o petrecere pe cinste micuței sale. Astfel, evenimentul a avut loc în cadrul complexului turistic Accacia Village, din comunca Ogrezeni.

Locul este unul absolut minunat, iar prețurile nu sunt pentru orice buzunar. Conform meniului afișat pe site-ul oficial al complexului, 100 de grame de slănină afumată costă 35 de lei, o salată de vinete, 37 de lei, iar un tartar de vită 80 de lei. Dar fostul ministrul al Transporturilor nu se uită la bani când vine vorba despre fiica sa. Să ne reamintim că aceasta a investit cel puțin 3.000 de euro în vestimentația sa și a fiicei sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: