Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Elenei Udrea a împlinit doi ani. Ce ținute au purtat cele două

Fiica Elenei Udrea a împlinit doi ani. Ce ținute au purtat cele două

Fiica Elenei Udrea a împlinit doi ani

Eva Maria, fiica Elenei Udrea a împlinit duminică doi ani. Fosta politiciană i-a organizat fiicei sale o petrecere de pomină, unde au fost prezenți apropiații familiei. Cele două au purtat rochii cusute din același materia, cu imprimeu cu trandafiri tropicali, al casei de modă D&G.

Fiica Elenei Udrea a împlinit doi ani. Ce ținute au purtat cele două

Elena Udrea și-a sărbătorit duminică fiica, care a împlinit vârsta de doi ani. Fosta politiciană a organizat o petrecere într-o grădină privată, cu decoruri speciale, flori și foarte multe dulciuri.

Pentru un asemenea eveniment, Elena Udrea a vrut să se asorteze cu fetița ei, așa că a comandat rochii pentru amândouă din același material cu trandafiri roz de la casa de modă D&G. Nici încălțămintea nu a fost de neobservat, mama purtând pantofi, iar cea mică sandale.

Eva Maria i-a schimbat viața în totalitate Elenei Udrea, aceasta fiind născută în Costa Rica, în perioada în care mama ei fugea de autoritățile române.

După ani de tratamente serioase pentru a rămâne însărcinată, Elena a rămas gravidă cu gemeni, însă, unul dintre ei nu s-a putut dezvolta. Acum, la vârsta de 47 de ani, Elena se declară o femeie împlinită, având alături un soț și o fiică cu care se poate mândri.

La mulți ani, minunea mea! Îți mulțumesc pentru că m-ai ales pe mine și îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu că mi te-a adus. Îți doresc să crești sănătoasă și fericită! Mami și tati te iubesc și îți sunt alături în fiecare clipă”, a postat Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

LA MULTI ANI, MINUNEA DIN VIATA MEA! Iti multumesc pentru ca m-ai ales pe mine si ii multumesc in fiecare zi lui…

Publicată de Elena Udrea pe Duminică, 20 septembrie 2020

Ținute extravagante de ziua fiicei Elenei Udrea

Pe site-ul brandului italian, rochia Elenei Udrea costă 2.000 de euro, iar cea a fetiței, 350 de euro. Totodată, pantofii cu toc ai blondinei sunt 700 de euro, iar sandalele Evei sunt 200 de euro.

Nici Adrian Alexandrov, 33 de ani, nu s-a lăsat mai prejos. Acesta a purtat o cămașă roz din in, pantaloni albi și s-a încălțat cu mosanisi într-o nuanță de roz mai închis. Elena Udrea a fost reținută în 2018 pe o stradă din Costa Rica, la doar câteva luni după ce a născut. Ulterior, aceasta a fost adusă în România, fiind judecată de cinci judecători.

Loading...