Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Elena Udrea atunci când merge la plajă, la 46 de ani. Sarcina nu i-a schimbat trupul FOTO

Cum arată Elena Udrea atunci când merge la plajă, la 46 de ani. Sarcina nu i-a schimbat trupul FOTO

GALERIE FOTO (4) Elena Udrea

Elena Udrea este fericita mamă a unei fetițe de doi ani, dar nu arată deloc acest lucru. Trupul fostului ministru al Turismului din România este perfect sculptat, iar faptul că a născut un copil nu i-a afectat deloc silueta, pentru că vedeta arată exact la fel ca înainte de naștere.

Cum arată Elena Udrea în costum de baie, după ce a devenit mamă

Elena Udrea a devenit mamă în Costa Rica, în 2018, iar tatăl fetiței sale este Adrian Alexandrov. Cei doi și-au primit pe lume fetița în această țară exotică, unde Elena Udrea a fugit după o condamnare. Aceasta s-a întors, ulterior, în țară, iar silueta pe care o afișează acum la mare este una de invidiat, în ciuda faptului că ea a născut. Mai mult, fostul ministrul al Turismului a slăbit după ce a devenit mamă.

Elena Udrea a slăbit enorm după naștere

Motivul pentru care Elena Udrea a slăbit este că mâncare din Costa Rica nu este atât de bună precum cea din România. „Mâncarea din Costă Rica nu seamănă cu cea de aici, că urmare nici nu prea aveam ce să mănânc cu bucurie, acolo se mănâncă mult orez și fasole neagră și…asta este. Deci, nu prea erau aceleași gusturi ale mâncărurilor. Ca urmare, era ușor să ții acolo o cură de slăbire”, a explicat fostul ministru al Turismului..

Totuși, Elena Udrea a explicat că, deși a slăbit, a recuperat câteva kilograme la întoarcerea în țară. În ciuda acestui fapt, silueta ei tot este trasă prin inel.

„Știți, eu am slăbit foarte mult, dar, de când m-am întors în țară, am „recuperat”. Da, pentru că mâncarea de aici, bucuria de a fi acasă… Din păcate… Am slăbit după naștere foarte mult, dar în ultima vreme am „recuperat”, pentru că mâncarea de aici e bună, toată lumea „are grijă””, a explicat Elena Udrea.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: