Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată casa în care locuiește Elena Udrea. Imagini chiar din locuința în care stă cu Adrian Alexandrov

Cum arată casa în care locuiește Elena Udrea. Imagini chiar din locuința în care stă cu Adrian Alexandrov

GALERIE FOTO (5) Elena Udrea

După un an și jumătate de când a fugit din România, Elena Udrea a decis că vrea să trăiască în țara sa natală, motiv pentru care s-a întors alături de soțul și fiica sa în țără.

Fostul ministru al Turismului locuiește în prezent într-o vilă de lux, pe care iubitul său, Alexandru Alexandrov o deține în Corbeanca.

Cum arată casa în care locuiește Elena Udrea.

Elena Udrea a decis să se întoarcă în România alături de soțul și fiica sa, după ce a fugit în Costa Rica. Fostul ministrul al Turismului s-a refugiat într-o vilă de lux, alături de soțul și fiica sa. Elena în vârstă de 46 de ani a fugit în Costa Rica pentru a nu arestată fiind judecată în dosarul Gala Bute.

Blondina era condamnată la pușcărie cu executare, dar ulterior aceasta a fost suspendată, motiv pentru care a decis să nu mai fugă și să se întoarcă în țară.

În prezent, Elena Udrea locuieșt în vila de lux a iubitului din Corbeanca, dar imobilul este scos la vânzare de câteva luni.

Împreună cu cei trei, locuiește și mama fostului ministru pentru a o ajuta pe acesta în creștere fetiței. Casa în care locuiește Elena Udrea are 170 mp, patru dormitoare și dispune de finisaje de lux.

Cu un living mare și o bucătărie open-space, o baie de servici și o terasă de 21 mp, vila le oferă acestora un confort aparte.

Locuința este amplasată într-un cartier semi-rezidențial în care sunt construite 10 case. Dacă în luna martie 2019, casa era la vânzare și costa 205.000 euro, imobilul a fost redus la 190.000 de euro.

Elena Udrea și frumoasa sa familie

Elena Udrea, Adrina Alexandrov și Eva Maria sunt o familie fericită. În ciuda tuturor problemelor cu legea, cei doi au reușit să treacă peste orice, pentru a-i oferi fiicei lor o copilărie frumoasă.

În perioada în care Elena se afla în Cossta Rica, Alexadnru făcea naveta pentru a fi alături de iubita sa, cea care i-a cucerit inima și i-a dăruti cea mai de preț comoara, pe Eva Maria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: