Redactia.ro
Home » TV » Elena Udrea și Adrian Alexandrov, nuntă în secret! Iată dovada!

Elena Udrea și Adrian Alexandrov, nuntă în secret! Iată dovada!

GALERIE FOTO (8) Elena Udrea și Adrian Alexandrov, nuntă în secret! Iată dovada

Elena Udrea și Adrian Alexandrov i-au organizat fiicei lor un botez de neuitat. Vedete din showbizul românesc au fost invitate la petrecerea micuței. Însă un alt lucru incredibil despre relația celor doi a ieșit la iveală la botezul fiicei lor.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov, nuntă în secret! Iată dovada

Potrivit Spynews.ro, Elena Udrea și Adrian Alexandrov s-ar fi căsătorit în secret. Paparazzi i-au surprins pe cei doi purtând pe degetele inelare verighete, lucru care înseamnă că cei doi și-au depus jurământul în fața lui Dumnezeu.

La botezul fiicei lor, Eva Maria, ambii au purtat verighetele pe deget. Momentan, niciunul dintre ei nu au oferit vreo declarație despre o posibilă nuntă care a avut loc deja.

Udrea s-a întors în luna iulie

La un an și jumătate de când fugise în Costa Rica, Elena Udrea s-a întors în România. Ea a renunțat la statutul de refugiat și a revenit în țara ei natală. De atunci, fostul ministrul al Turismului a evitat orice apariție televizată ori să ofere vreun interviu. Singurele imagini cu ea sunt cele surprinse la Tribunalul București și de la botezul fiicei sale.

Adrian Alexandrov este cu 11 ani mai tânăr decât Udrea. Bărbatul a fost manechin de când avea 18 ani, iar acum lucrează ca broker imobiliar. La sfârşitul anului trecut, el şi-a extins afacerile şi a cumpărat o companie imobiliară pe care a afiliat-o unei reţele de renume internaţional.

Eva Maria, botezată la Mănăstirea Cașin

Primele imagini de la botezul fetiței Elenei Udrea. Mândră, Elena Udrea a prezentat-o pe micuța Eva Maria, pe treptele Mănăstirii Cașin, acolo unde a fost botezată. Dezinvoltă, micuța a gângurit și s-a bucurat de atenția tuturor celor din jur.

Pentru această ocazie, Elena Udrea a ales să poarte un outfit all-white, extrem de elegant. Ea a mizat pe puterea unei ținute care prezenta dantelă transparentă în partea de sus, și o fustă creion în partea de jos, și nu a dat greș! Toate privirile au fost ațintite asupra fostului ministrul al Turismului din România!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: