Redactia.ro
Home » Știri » Alegeri locale 2020. Fiica unui primar din Argeș a fost aleasă edil în locul tatălui său

Alegeri locale 2020. Fiica unui primar din Argeș a fost aleasă edil în locul tatălui său

GALERIE FOTO (2) Fiica unui primar din Argeș a fost aleasă edil în locul tatălui său

Situație nemaivăzută în timpul alegerilor locale! Fiica în vârstă de 24 de ani a primarului din Corbi, județul Argeș, a câștigat alegerile în fața tatălui său.
Anca Alina-Baciu, în vârstă de 24 de ani, este noul primar al comunei Corbi.

Alegeri locale 2020. Fiica unui primar din Argeș a fost aleasă edil în locul tatălui său

Alegerile locale de anul acesta au venit cu mari schimbări în unele zone din România. Ei bine, nici Argeșul nu a scăpat de situații surprinzătoare.
În comuna Corbi, fiica primarului Virgil Baciu, în vârstâ de 24 de ani a câștigat alegerile locale, astfel, aceasta devenind noul
Primar al comunei.

Potrivit rezultatelor parțiale centralizate luni de Autoritatea Electorală Permanentă, Anca Alina-Baciu a obținut peste 42% din voturi. Constatin Mograru, candidat PSD a obținut 27%, iar Marius Anghel a obținut 16%.

Anca Alina Baciu este fiica primarului Virgil Baciu care a candidat la alegerile locale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, funcție pe care a pierdut-o în urma alegerilor. Acesta a avut doua mandate în calitate de primar.

“La Corbi a câștigat entuziasmul, puritatea si decenta în campanie. Iar eu, dragi corbeni, vreau să vă mulțumesc pentru cei opt ani petrecuți cu voi în calitate de primar”, a spus Virgil Baciu pe Facebook.

Fiica primarului din Corbeni

Povestea primarului mort ales la Deveselu, în presa internațională

Realegerea primarului decedat de coronavirus, Ion Aliman din Deveselu a ajuns în presa internațională. CNN a scris despre faptul că locuitorii din Deveselu și-a apreciat foarte mult primarul decedat și despre momentul în care aceștia au mers la mormântul lui.

Totodată, CNN relatează că Primarul Aliman a câștigat alegerile locale din Deveselu pentru a treia oară. Ion Aliman, în vârstă de 57 de ani, fost ofițer de marină, a murit pe 17 septembrie într-un spital din Capitală după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Deși Aliman a câștigat, PSD a înregistrat duminică, o pierdere uriașă în unele orașe ale României.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: