Redactia.ro
Home » Homepage » Alegeri prezidențiale 2019. Soțul Vioricăi Dăncilă, declarație neașteptată la final de campanie

Alegeri prezidențiale 2019. Soțul Vioricăi Dăncilă, declarație neașteptată la final de campanie

Viorica Dăncilă

Alegeri prezidențiale 2019. Prezidențiabilul PSD Viorica Dăncilă a oferit primul interviu alături de soțul ei, Cristinel Dăncilă.

Bărbatul care i-a fost alături ultimii 36 de ani a făcut dezvăluiri savuroase despre căsnicia cu fostul premier. Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a postat pe pagina de Facebook a Partidului Social Democrat un fragment din interviu, în care cei doi soți au vorbit despre cum a decurs căsnicia lor.

Cristinel Dăncilă aduce numai cuvinte de laudă despre aceasta şi a declarat că a admirat-o întotdeauna pentru corectitudinea de care a dat dovadă.

„Încă din facultate a fost un model de corectitudine şi de inteligenţă pentru ceilalţi colegi. Când am început serviciul, niciodată ea nu mi-a cerut un favor când eu eram directorul ei şi puteam să fac anumite lucruri. Din contră, spunea colegilor că am plecat în schelă, şi să mai facă şi altceva. Tot timpul am admirat comportamentul ei, sosea mereu la muncă înaintea directorului. Nu am premiat-o niciodată pentru că era soţia directorului”, a declarat Cristinel Dăncilă.

Bărbatul a povestit momentul în care i-a prezentat-o părinților. „Sincer să fiu, mi-a fost frică când am dus-o prima dată, pentru că era o fată de oraş. Venise de la oraş şi am dus-o cu trenul şi am luat-o cu căruţa de la gară. Au ieșit tata, mama. Tată, mamă, vă prezint viitoarea mea soție!”, a spus Cristinel Dăncilă.

Soţul fostului premier a afirmat că cel mai mult a fost încântat că s-a adaptat condiţiilor de la ţară. „În momentul în care a intrat prima dată în curte, tatăl meu a zis… m-a tras deoparte și mi-a zis: Crezi tu că o să se adapteze aici? Când o auzi mâine dimineață măcănitul rațelor?. Stai liniștit, tată, că o să vezi că da”, a adăugat acesta.

Cei doi sunt căsătoriți de 36 de ani. Despre soțul fostului premier, nu se știu foarte multe lucruri. Acesta este însă directorul unei companii petroliere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: