Redactia.ro
Home » Știri » Alegeri prezidențiale 2019. Viorica Dăncilă a avut un discurs ireal după aflarea exit-poll-urilor

Alegeri prezidențiale 2019. Viorica Dăncilă a avut un discurs ireal după aflarea exit-poll-urilor

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă nu-și recunoaște înfrângerea în alegerile prezidențiale. Ba chiar susține că PSD a recuperat voturile pierdute la europarlamentare și a ajuns la același număr de voturi obținute la parlametarele din 2016.

Candidatul la prezidențiale a avut un discurs ireal după aflarea exit-poll-urilor la închiderea urnelor, la ora 21.00.

„Vreau să le mulțumesc în mod special celor care au votat cu inima. Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor mei din teritoriu, primarilor, simaptizanților PSD, tuturor celor care au vrut să înlocuiască ura și dezbinarea cu unitatea și încrederea. PSD a recâștigat încrederea cetățenilor români care ne-au votat în 2016. Am recuperat voturile pe care le-am pierdut la alegerile europarlamentare, iar astăzi avem peste trei milioane de voturi, ceea ce înseamnă că avem numărul de voturi pe care le-am avut la parlamentartele din 2016 și care ne-au permis să intrăm la guvernare.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 / EXIT-POLL. Klaus Iohannis câștigă încă un mandat de 5 ani la Cotroceni

Am toată convingerea că numărul de voturi de astăzi ne ajută și ne obligă și în acest sens vom face tot ce e posibil să câștigăm alegerile locale și alegerile parlamentare. Avem în acest moment un rezultat exit-poll, vom sta până vom prelua toate procesele verbale din teritoriu, vom face numărătoare paralelă pentru că atunci vom ști cu adevărat rezultatul voturilor de astăzi. Vă mulțumesc!!”. a declarat Viorica Dăncilă, după ce exit-poll-urile de la urne au arătat o victorie zdrobitoare a lui Klaus Iohannis.

Primele date ale exit-poll-ului IRES înregistrate la ora 20:00, pentru al doilea tur de scrutin, arată că președintele Klaus Iohannis a obținut 66,5 % din voturi, în timp ce Viorica Dăncilă a câștigat 33,5 % din voturile alegătorilor.

Potrivit EXIT POLL-ului realizat de CURS și Avantgarde valabil la ora 19.30, Klaus Iohannis este cotat cu 64.8% din vtorui, în timp ce contracandidata PSD, Viorica Dăncilă era cotată la doar 35.2%.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini