Redactia.ro
Home » Știri » Alergiile au devenit adevărate provocări pentru mai mulți membri ai Casei Regale. Ce înseamnă aceste afecțiuni și cine sunt persoanele afectate

Alergiile au devenit adevărate provocări pentru mai mulți membri ai Casei Regale. Ce înseamnă aceste afecțiuni și cine sunt persoanele afectate

Momente dificile se abat asupra Casei Regale a Marii Britanii, deoarece mai mulți membri se confruntă cu afecțiuni alergice rare. În timp ce se discută despre diagnosticul de cancer al regelui Charles și al lui Kate Middleton, puțini sunt cei care cunosc detaliile privind alergiile care afectează familia regală. Fețele ilustre ale monarhiei britanice se confruntă cu diverse sensibilități, inclusiv la animale și polen.

Alergiile rare care afectează membrii Familiei Regale

Regina Elisabeta a II-a, recunoscută pentru dragostea sa pentru animale, a trebuit să facă față unei alergii puternice la pisici. Deși nu a vorbit deschis despre aceasta, se crede că această alergie este motivul pentru care regina a preferat mereu compania câinilor. Se spune că pe parcursul vieții sale, Elisabeta a II-a a avut nu mai puțin de 30 de câini din rasa Corgi. În urma decesului reginei în 2022, câțiva dintre acești câini au fost preluați de Ducesa de York. Totuși, alergia la animale nu este exclusivitatea reginei, ci afectează și alte membri ale familiei regale.

Într-o altă situație, Kate Middleton a recunoscut că suferă de alergie la cai, o afecțiune dezvăluită în timpul participării sale la un meci de polo al soțului său, Prințul William. „Sunt alergică la cai”, a afirmat ducesa într-un moment de sinceritate. Ulterior, ea a mărturisit că, deși este alergică la acești nobili patrupezi, petrecerea timpului alături de ei a diminuat simptomele alergiei.

În plus, în 2021, soția Prințului Charles, Camilla, a dezvăluit că se confruntă cu febra fânului. În timpul lansării Elephant Story Trail la Londra, regina consort a mărturisit că se luptă cu simptomele cauzate de polenul din aer. Iar în cazul lui James Mountbatten-Windsor, fiul Prințului Edward și a Sophie, Contesă de Wessex, o alergie minoră a necesitat spitalizare la doar cinci săptămâni de la naștere.

Ce este boala celiacă

Boala celiacă îl afectează și pe James, strănepotul reginei Elisabeta a II-a, iar Katharine, Ducesă de Kent, este diagnosticată cu aceeași afecțiune autoimună. Boala celiacă necesită o dietă strictă fără gluten pentru a controla simptomele. Este o afecțiune în care sistemul imunitar atacă țesuturile organismului în prezența glutenului.

Alergiile rare care afectează membrii Familiei Regale reprezintă doar câteva dintre provocările cu care aceștia se confruntă în liniștea și eleganța pe care o afișează în public.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: