Redactia.ro
Home » Știri » Alertă alimentară: Un produs de la LIDL, contaminat cu o substanta toxica

Alertă alimentară: Un produs de la LIDL, contaminat cu o substanta toxica

Alertă alimentară! Într-un anunț surprinzător, LIDL a fost nevoit să retragă de la comercializare unul dintre produsele sale populare, după ce s-a descoperit că acesta este contaminat cu o substanță toxică. Este vorba despre „Solevita Smoothie Red Genius, 250mL”, sortimentul cu fructe roșii, fabricat de Molkerei Gropper GmbH & Co. KG. Iată detaliile!

Alertă alimentară

LIDL a comunicat că va retrage de la comercializare produsul „Solevita Smoothie Red Genius, 250mL“, varianta cu fructe roșii, fabricat de Molkerei Gropper GmbH & Co. KG, din cauza prezenței unei substanțe toxice.

Un produs de la LIDL, contaminat cu o substanta toxica

Iată anunțul LIDL!

Producătorul Molkerei Gropper GmbH & Co. KG anunță retragerea produsului „Solevita Smoothie Red Genius, 250mL” cu fructe roșii, având data de expirare 12.03.2024, din cauza contaminării cu patulină, o micotoxină produsă de mucegaiuri, care poate provoca probleme de sănătate precum greață, vărsături și indigestie.

Rechemarea vizează exclusiv acest sortiment de produs și include sucul de aronia, care este afectat de contaminare. Este important ca clienții să se abțină complet de la consumul acestui produs. Produsul „Solevita Smoothie Red Genius, 250mL” a fost comercializat în magazinele Lidl din ROMANIA. Lidl România a reacționat prompt, retrăgând imediat produsul afectat de la vânzare. Clienții pot returna produsul în oricare dintre magazinele Lidl, iar contravaloarea acestuia va fi restituită, chiar și fără prezentarea bonului fiscal.

Este important de menționat că doar produsul menționat, cu data de expirare 12.03.2024, este afectat de rechemarea emisă de producătorul Molkerei Gropper GmbH & Co. KG. Celelalte produse ale aceluiași producător vândute de Lidl ROMANIA nu sunt afectate și pot fi consumate în siguranță.” a transmis LIDL

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: