Redactia.ro
Home » Știri » Cele mai mari supermarketuri din România oferă vouchere de 10.000 de lei înainte de Paște! Descoperă ofertele colosale la Auchan, Kaufland și Lidl

Cele mai mari supermarketuri din România oferă vouchere de 10.000 de lei înainte de Paște! Descoperă ofertele colosale la Auchan, Kaufland și Lidl

Cele mai mari supermarketuri din România oferă vouchere de 10.000 de lei înainte de Paște! Descoperă ofertele colosale la Auchan, Kaufland și Lidl

Clienții celor mai mari supermarketuri din România sunt întâmpinați cu oferte generoase și concursuri tentante de la cele mai mari supermarketuri. În articolul de mai jos, vei descoperi cum poți câștiga vouchere de până la 10.000 de lei și care sunt ofertele de primăvară la Auchan, Kaufland și Lidl!

Auchan – Vouchere de cumpărături și beneficii pentru reciclare

Clienții Auchan au oportunitatea de a câștiga vouchere de cumpărături valoroase prin participarea la campania promoțională în desfășurare până la 7 mai 2024. Cumpărătorii din anumite magazine Auchan, folosind cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, pot intra în tragerea la sorți pentru a obține vouchere în valoare de până la 10.000 de lei. De asemenea, reciclarea ambalajelor aduce și ea beneficii, oferind clienților vouchere și reduceri exclusive pentru achiziționarea de produse Auchan.

Kaufland – Concurs online și oferte de primăvară

Kaufland România atrage atenția cu un concurs online inedit, unde clienții pot câștiga un voucher de cumpărături în valoare de 500 de lei doar trimițând rețeta preferată și povestea din spatele ei. În plus, Kaufland vine cu oferte de primăvară la raft, oferind produse esențiale pentru gospodărie la prețuri avantajoase, precum drujbe, stații de ascuțit lanțuri sau pulverizatoare manuale.

Lidl – Concurs și premii de 500 de lei

În colaborare cu emisiunea „Românii au talent”, Lidl lansează un concurs captivant, unde participanții au șansa de a câștiga vouchere de cumpărături în valoare de 500 de lei. Prin identificarea cartonașelor speciale, clienții pot intra în cursa pentru aceste premii, iar participarea este deschisă tuturor celor cu vârsta de peste 18 ani și domiciliul în România.

Cu oferte atrăgătoare și concursuri interesante, Auchan, Kaufland și Lidl își surprind și încântă clienții înainte de sărbătorile de Paște. Vouchere de cumpărături în valoare de până la 10.000 de lei, premii de 500 de lei și reduceri la produsele de primăvară fac din această perioadă una plină de oportunități pentru toți românii. Nu rata șansa de a profita de aceste super-oferte și concursuri și bucură-te de cumpărături avantajoase la cele mai mari supermarketuri din țară!

 

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: