Redactia.ro
Home » Știri » Alertă ANM. Cod galben de vijelii și grindină

Alertă ANM. Cod galben de vijelii și grindină

GALERIE FOTO (2) Alertă ANM. Cod galben de vijelii și grindină

Cod galben de vijelii și grindină. Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben de vreme severă, valabile în 24 de județe.

Alertă ANM. Cod galben de vijelii și grindină

Conform Administrației Națională de Meteorologie a transmis că în intervalul 06-18.00, temporar vântul va avea intensificări în Banat, Crișana, Transilvania și Maramureș, cu viteze în general între 60 și 80 km/h.

De asemenea, instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se manifesta local prin averse, descărcări electrice și vijelii. Intensificări ale vântului vor fi și în Moldova și Dobrogea, cu viteze în general de 40-5- km/h.

De asemenea, pe durata zilei de 2 martie, între orele 2:00 – 22:00, vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a zonei montane, cu viteze în general de 70 – 80 km/h, iar la altitudini mari de peste 90 – 100 km/h.

Totodată, la altitudini de peste 1.700 de metri, îndeosebi din Carpaţii Occidentali, nordul Carpaţilor Orientali şi vestul Carpaţilor Meridionali vor predomina ninsorile şi local va fi viscol.

Vremea în Capitală

Pe de altă parte, în intervalul orar 6:00 – 18:00 al zilei de luni, în Bucureşti vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, în timp ce condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat, iar temperatura maximă va fi de 16 – 17 grade Celsius.

ANM menţionează că, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor, va actualiza atenţionările emise duminică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: