Redactia.ro
Home » Știri » Alertă ANM! Ploi, vânt şi ninsori în mai toată țara. Când scăpăm de vremea rea

Alertă ANM! Ploi, vânt şi ninsori în mai toată țara. Când scăpăm de vremea rea

O nouă alertă ANM! Meteorologii au emis o alertă de ploi vânt și ninsori în mai toată țara. La ce să ne așteptăm în următoarele ore și când scăpăm de vremea rea.

ANM a făcut anunțul. Meteorologii atrag atenția că în următoarele ore ne vom aștepta la ploi şi ninsori moderate cantitativ, precum şi intensificări ale vântului în cea mai mare partea a ţării. Alerta este în vigoaee până duminică la ora 18:00, anunţă ANM.

Alertă ANM! Ploi, vânt şi ninsori în mai toată țara

Până duminică la ora 18:00  vor fi precipitaţii, local moderate cantitativ (15…20 l/mp), sub formă de ploaie în Moldova şi predominant sub formă de ninsoare în sudul şi vestul Banatului.

Începând cu ora 9.30 şi până la ora 18.00 vor fi precipitații, local moderate cantitativ (15-20 l/mp), sub formă de ploaie în Moldova și predominant sub formă de ninsoare în sudul și vestul Banatului, transmite ANM. Potrivit meteorologilor, în nordul Carpaților Orientali, iar până spre orele amiezii și în Carpații Meridionali, la altitudini de peste 1.700 m va continua să ningă. Temporar vântul va avea intensificări în regiunile vestice și la munte, cu viteze în general de 50… 55 km/h, mai mari pe creste, viscolind ninsoarea.

Temporar, vântul va avea intensificări în regiunile vestice şi la munte, cu viteze în general de 50…55 km/h, mai mari pe creste, viscolind ninsoarea.

Meteorologii au anunțat și cum va fi vremea și în Capitală. În Bucureşti, cerul va avea unele înnorări, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va resimți după ora 9:30 şi se va situa în jurul valorii de 13 grade.

Cod galben în 6 județe. Copac prăbuşit pe DN 1, la Sinaia

Potrivit meteorologilor, până în jurul orei 13.00, este Cod galben de vânt în localități din județele Argeș, Prahova și Dâmbovița, pentru intensificări ale vântului cu viteze la rafală de peste 90 – 100 km/h, ninsoare viscolită, zăpadă spulberată.

Județul Argeş: zona de munte de peste cota 1800 m;

Județul Prahova: zona de munte de peste cota 1800 m;

Județul Dâmboviţa: zona de munte de peste cota 1800 m;

Până în jurul orei 13.00, este Cod galben de vânt și în localități din județul Mureș. Vântul depășește la rafală 55…60 km/h.

Potrivit meteorologilor, până la ora 16.00 este Cod galben de vânt în localități din județele Arad și Timiş. Vântul depășește la rafală 55…60 km/h.

Copac prăbuşit pe DN 1, la Sinaia

Circulația se desfășoară pe un fir, alternativ, pe DN 1, în Sinaia, din cauza unui copac doborât de vânt pe șosea.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza unui copac căzut pe carosabil, pe DN 1 Brașov – Ploiești, la kilometrul 119+600 metri, în zona stațiunii Sinaia, județul Prahova, circulația se desfășoară pe un fir, alternativ.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: