Redactia.ro
Home » Știri » Alertă cu bombă la Spitalul Municipal de Urgență din Bârlad: Amenințarea a fost trimisă prin email

Alertă cu bombă la Spitalul Municipal de Urgență din Bârlad: Amenințarea a fost trimisă prin email

Alertă cu bombă la Spitalul Municipal de Urgență din Bârlad: Amenințarea a fost trimisă prin email

O situație tensionată a avut loc luni la Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad, după ce o alertă cu bombă a fost înregistrată. Incidentul a stârnit îngrijorare în rândul autorităților și al personalului medical, iar polițiștii au intervenit prompt pentru gestionarea situației. Iată detaliile!

Alertă cu bombă la Spitalul Municipal de Urgență din Bârlad

Potrivit informațiilor furnizate de poliție, o alertă cu bombă a fost primită prin intermediul unui mesaj electronic, trimis la adresa de e-mail a spitalului. Reprezentanții unității medicale au luat imediat legătura cu forțele de ordine pentru a raporta situația și a primi îndrumări cu privire la măsurile ce trebuiau luate în astfel de circumstanțe.

Echipa poliției municipiului Bârlad a răspuns rapid la apelul de urgență și s-a deplasat la spital pentru a evalua situația. Anunțul primit sugera că materiale explozive ar fi putut fi amplasate în incinta spitalului, motiv pentru care măsurile de securitate au fost sporite semnificativ.

„Poliţia municipiului Bârlad a fost sesizată de către reprezentantul unei unităţi medicale din municipiul Bârlad cu privire la faptul că pe adresa de e-mail a unităţii a fost primit un mesaj electronic referitor la amplasarea unor materiale explozive în incinta unităţii medicale.”

„În cauză sunt efectuate verificări de către instituţiile abilitate, în vederea dispunerii măsurilor legale, conform competenţelor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă., potrivit stiripesurse.ro.

Val de amenințări prin email în România

Surse din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au indicat că această situație face parte dintr-un val mai larg de amenințări similare primite de mai multe spitale și instituții publice din România în ultimele săptămâni. Majoritatea acestor amenințări au fost transmise prin email, ceea ce a creat un climat de neliniște și incertitudine.

Sursa foto: Facebook, Spitalul Municipal de Urgenta Barlad
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: